категорії: новина

Крихітка Цахес: Вимкни світло, увімкни музику!

теґи: Година Землі, Крихітка Цахес, акустичний концерт

Крихітка ЦахесКрихітка Цахес спільно з фондом WWF представляють акцію «Вимкни світло, увімкни музику!», приурочену до Всесвітньої Години Землі.

Про Годину Землі в Україні
Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже за рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. У 2009 році Україна приєднається до Всесвітньої Години Землі. У великих містах та маленьких містечках люди вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі. Серед найбільших міст України учасниками акції будуть Київ, Одеса, Рівне, Луцьк, Ковель та інші.

Група Крихітка Цахес – популярна українська група, що, окрім музичної діяльності, також займається запровадженням громадської  екологічної ініціативи «Торба-Природі». Ініціатива спрямована на зменшення побутового пластикового сміття та популяризацію звички брати в крамниці власний пакет. Колектив розповсюджує екоторби власного виробництва та агітує населення споживати менше пластікових кульків та використовувати їх багаторазово. В рамках акції учасники групи проводять безкоштовні лекції на тему екології та культури споживання в школах та ВНЗ. Ініціативу також підтримав Фонд «Простір Змін».


Подія:
Годинний акустичний виступ групи у старій теплиці Печерського ботанічного саду ім. М.М. Гришка під час «Години Землі» – з 20.30 до 21.30. Стара теплиця буде спеціально обладнана для виступу, оріентовна кількість місць – 400 осіб. Початок виступу о 20.00.
Квитки можна буде замовити на сайті колективу з 23.03.
До вартості квитка входить екоторба.