категорії: новина

Фестиваль Гніздо доповнює програму

теґи: Ігор Пелих, Гніздо, ФК "Маестро", фестиваль

Gnezdo & MaestroФестиваль "Гніздо" доповнює програму двома пунктами. На фестивалі що буде присвячено світлій пам’яті його незмінного ведучого Ігоря Пелиха, покажуть відібрані архівні відеоматеріали, на яких Ігор заводить вибагливу публіку. Відео, змонтоване зі зйомок фестивалю ГНІЗДО 2006-2008 років транслюватимуть на великому екрані між виступами поп-рок зірок. Також фестиваль продовжує тішити своїх шанувальників сюрпризами і докладає усіх зусиль, аби продовжити свято ще хоча б на один день. Так, другого дня, а саме 16 серпня, усі бажаючі зможуть залишись і подивитись на феєричний футбольний матч. У поєдинку зійдуться білоцерківська громада з футбольним клубом зірок, котрі ще першого дня стоятимуть на сцені перед глядачами і демонструватимуть свою творчість.

 

 

А тепер детальніше про перше:

Нагадаємо, що Ігор Пелих три роки поспіль був ведучим ГНІЗДА і вкладав серце і душу в його організацію. "ГНІЗДО – це частина мене..." – одного разу сказав Ігор в інтерв’ю під час фестивалю

На безцінних кадрах відеоархіву можна буде побачити того Ігоря, від якого так шаленіла публіка, і якого називала «душею фестивалю». Його виходу на сцену чекали усі без винятку глядачі – його енергетика і драйв передавались кожному. У захопливе спілкування з багатотисячною публікою Ігор дійсно вкладав частину себе. 

Цей міні-фільм буде змонтовано на студії «Рога і Копита» режисером Іваном Яснійом, що створив документальний фільм про Ігоря «Галопом по життю». Разом з Іваном Ігор працював на цій самій студії близько 20-ти років. Окремі кадри з фільму

IГОР ПЕЛИХ

«Галопом по життю» також будуть показані на фестивалі.

Ідея ж футбольного матчу зародилась у самих же зіркових футболістів, які теж проявили неабияке бажання вшанувати світлу пам'ять Ігоря Пелиха, свого друга і соратника. «Ігорко для кожного з нас був світлим сонцем, від нього завжди можна було отримати заряд нереальних позитивних емоцій» – каже Дмитро Тимошенко, директор клубу ФК «Маестро».

Футбольний клуб артистів естради та кіно «Маестро» об’єднав у собі самих яскравих представників чоловічої половини українського шоу-бізнесу. В ідеології ФК «Маестро» лежить ідея об’єднання і єднання, бо ще вчора, будучи конкурентами в умовах жорсткої боротьби на шоу-бізнесовому полі, в ФК «Маестро» музиканти та артисти різних стилів і направлень стали товаришами по команді.

Початок о 17.00! Вхід вільний

В складі ФК «Маестро» зіграють такі зірки шоу-бізнесу як:

Віктор Павлік

Влад Яма

Фоззі (ТНМК)

Валерій Харчишин

Сашко Положинський

Александр Педан

Юрій Крапов (95 квартал)

Вадим Олійник (Фабрика зірок -2)

Іван Дорн (Пара Нормальних)

Іван Леньо (Гайдамаки)

Олександр Воєвуцький

Мирослав Кувалдін  (The Вйо)

DJ Starkov

Діля  (НеDiля)

Ларсон

Кирило Туриченко

Гурти:

Друга Рiка

Тартак

Павліки international

Авіатор

D.Lemma и др.

Фестиваль ГНІЗДО-2009 відбудеться 15 серпня у місті Біла Церква на аеродромі «Гайок». Лайн-ап цьогорічного фестивалю складуть Тартак, С.К.А.Й, Мотор’ролла, Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт Мурени. Ведучим фестивалю буде один з найближчих друзів Ігора Пелиха – Фоззі з ТНМК. Фестиваль ГНІЗДО-2009 стане даниною пам’яті людини, яка багато зробила для розвитку української культури і для Білої Церкви зокрема.