категорії: новина

гурт «Абразия» - учасник фестивалю МИР!

теґи: гурт «Абразия», соціально-культурний проект «МИР», фестиваль МИР

20 жовтня під час прес-конференції в офісі інтернет-холдингу «Обоз UA» було обнародувано список учасників великого концерту фестивалю МИР, що відбудеться 1 листопада у київському Палаці Спорту.
Найбільшу підтримку під час інтернет-голосування, що з 10 по 17 жовтня тривало на офіційному сайті та в ком’юніті проекту МИР здобули групи «Сонцекльош», «Гражданин Топинамбур» та «Абразія», які згідно рішення оркомітету фестивалю МИР виступлять в одному концерті з легендарними рок-групами Брати Карамазови та ДДТ.

Олег Карамазов – лідер групи Брати Карамазови, один із засновників фестивалю «МИР»: «На глядачів, що прийдуть 1 листопада до київського Палацу Спорту чекатиме справді неординарна подія. Під одним дахом зберуться дуже різні музиканти, які є представниками різних стильових напрямів і навіть різних поколінь, але всіх учасників фестивалю «МИР» об’єднує пам'ять та повага до Великої Перемоги, ювілей якої ми будемо святкувати 9 травня наступного року. Великим концертом 1 листопада ми даємо старт масштабному соціально-культурному фестивалю МИР».

 Джерело: http://www.dkr.kiev.ua/articles/publications/id/836