категорії: новина

АнтитілА зробили подарунок всім самотнім львів’янкам

теґи: Антитіла, тур

АнтитілАМинулі вихідні гурт «АнтитілА» провів у Львові, де мав два публічні концерти. Перший відбувся вночі з п’ятниці на суботу в місцевому культовому клубі "Picasso"в рамках першого концертного туру містами України. Не обійшлося без сюрпризів: за наполегливими проханнями прихильниць «АнтитілА» вперше, і навіть без репетицій, виконали в концертному варіанті пісню «Сама», яка декілька місяців назад вийшла в радіоефіри у спільному виконанні «Антитіл» і Анни Добриднєвої з «Пара Нормальних».

А в суботу ввечері музиканти виступили в прямому ефірі в популярній передачі радіо «Львівська хвиля» «АНДРІВСЬКИЙ unplugged», яка традиційно проходить вже 11 років підряд в ніч перед святом Андрія за участю відомих українських виконавців.

Крім того «АнтитілА» дали кілька інтерв’ю місцевим виданням, були гостями в прямих ефірах  телебачення і радіо,  поспілкувалися з шанувальниками своєї творчості під час автограф- і фотосесії. Не дивлячись на такий насичений графік музиканти все ж таки знайшли декілька годин прогулятися містом, яке їх просто зачарувало.

Тарас Тополя, лідер гурту «АнтитілА»:

«Якщо вірити, що у міст є душа, то можна говорити про те, що кожне місто – це особистість. І кожне місто на світі дійсно має свою історію, свою ауру, свою індивідуальність. За моїми враженнями Львів – це надзвичайна,  яскраво виражена, і в той же час загадкова індивідуальність. Львів не просто захоплює і викликає повагу, він  зачаровує і надихає… Ми дуже раді бути тут і дякуємо всім за такий надзвичайно теплий прийом».

Отже львівські мас-медіа  виявили до «Антитіл» жвавий інтерес, прихильники  побалували своєю любов’ю, а сам Львів зустрів музикантів першим морозом і чарівними сніжинками, на тлі яких місто здавалося ще більш магічним і казковим.

То ж не дивно, що «АнтитілА» залишили у Львові частинку свого серця.

Далі в рамках свого концертного туру містами України гурт відвідає :
19 грудняХарків, клуб «Jazzter»  (Джастер), пер. Театральний, 11/13 (за магазином "Горка"). Початок о 19:00.
26 грудняТернопіль, клуб "Хмільне Щастя", торгівельно-розважальний центр «ПОДОЛЯНИ», вул. Текстильна, 28ч
Початок о 21:00. Час прес-конференції буде повідомлено додатково.
23 січня – Луцьк, клуб «Оболонь», вул. Коперника, 8-а.

Найближчий концерт у Києві відбудеться 25 грудня в столичному «Docker's ABC» (вул. Хрещатик-Заньковецької, 15/4 (Пассаж). Початок о 22.00.