категорії: новина

Lюk заграє в Києві на розетках та принтері

теґи: Lюк, Lюк, Younnat, Майстер-клас, арт-клуб "44"

LЮК Ольга Герасимова СПетербург жовтень 200926 січня в столичному арт-клубі «44» під час виступу групи Lюk музиканти використовуватимуть окрім традиційних інструментів розетки, матричний принтер, лампочки та інші предмети побутової електроніки, адже в рамках арт-проекту «Майстер-Клас» відбудеться виступ не тільки групи Lюk, а й сольного електронного проекту Younnat клавішника та композитора «люків» Олега Сердюка.

Виступ групи LЮК почнеться з представлення електронного проекту «Younnat».

Концерти сольного проекту Олега Сердюка рідкість в столиці, тому група вирішила зробити подарунок своїм шанувальникам, і представити під час «Майстер-Класу» окрім музики LЮК творчість її учасників. За майже три роки свого існування проект Younnat набув авторитету та популярності не лише в Україні а також далеко за її межами. Younnat цікаво не тільки слухати, а й дивитися. Олег Сердюк вражає публіку не тільки розетками, лампочками, та принтерами з яких синтезує звуки, а й майстерністю ефектно керувати своїм «побутовим електричним оркестром».

Сингли проекту Олега Сердюка видавалися в Японії та Європі, де досі перебувають на високих позиціях у музичних чартах. Не меншою популярністю користується творчість самої групи LЮК, яка минулої весни видала альбом «Мамина Юность» та з успіхом проїхалася містами України та СНД з концертним туром в підтримку  нової платівки. Завдяки альбому «Мамина Юность» «LЮК» мають всі шанси зібрати врожай різноманітних вітчизняних та російських непопсових музичних премій.

26 січня під час виступу в арт-проекті «Майстер-Клас» група «LЮК» буде вшанована іменним дипломом на «Стіні Слави» українського рок-н-ролу в арт-клубі «44».