категорії: новина

Роллік’с оприлюднив поп-версію останнього синглу

теґи: Зупини Час, Роллік'с, відеокліп, кліп, сингл

Роллік'сЯк повідомлялося раніше, на початку грудня 2009 року альтернативна команда Роллік'c оприлюднила вже п'ятий за ліком відеокліп на пісню "Зупини час", зйомки якого відбулися у вересні того ж року.
Якщо оригінальний варіант кліпу вже пропонувався для перегляду, то "полегшена" (поп) версія відео стала доступною в останній день минулого року.
Сам факт існування поп версії зовсім не свідчить про зміну музичної направленості гурту, а говорить про спробу задовольнити різноманітні смаки слухацької аудиторії. Аналогічним прикладом можна назвати відеокліп на реміксовану версію передостаннього синглу групи – "Бий/Бий", який з'явився навздогін оригінальному відеокліпу на початку 2009 року. Щоправда, тоді хлопці обрали d'n'b варіант, підготовлений електронним проектом FaNerO.
До речі, FaNerO, в якому беруть участь електронщик Nero, вокаліст і басист Роллік’са, спеціально підготували електронну версію синглу "Зупини час". Відтак пісня зазвучала зовсім по-новому, а деякі вокальні партії виконала Вероніка Алекс. Але цього разу офільмування електронної версії "Зупини час" не планується.
Усі перелічені музичні новинки вже викладені на офіційній сторінці Роллік’са (www.rolliks.com.ua) і готові для прослуховування та перегляду.

Кліп: