категорії: новина

Океан Ельзи презентував нове відео

теґи: Більше для нас, Океан Ельзи, відеокліп, кліп

Океан Ельзи19 квітня відбулася інтернет-прем'єра кліпу Океан Ельзи на другий сингл альбому «Dolce Vita» пісню «Більше для нас».

Це друга спільна робота музикантів і молодого режисера МіхайлаКоротєєва (перша – відео на «Я так хочу ...»). Також у кліпі використано відео французького режисера Олів'є Мегатона (фільми «Перевізник-3», «Хітмен»), який працював з групою на початку лютого цього року над зніманнями рекламного ролика про цифрову музику.

Як не раз відзначав фронтмен групи Святослав Вакарчук, останнім часом Океан Ельзи стали близькі до онлайн- і цифрових технологій як ніколи раніше. І зараз, перебуваючи в російській частині великого річного "Dolce Vita туру", музиканти вирішили презентувати новий кліп саме через Інтернет.

Пісня «Більше для нас» стала другим синглом нового, сьомого за рахунком, студійного альбому Океан Ельзи, презентація якого відбулася в березні 2010 року. До речі, саме ця композиція змогла потіснити з першого місця в українському ефірному радіочарті ФДР "Bad Romance" Lady GaGa, яка трималася протягом 20 тижнів.

Відео: