категорії: новина

45 ЕН презентують дебютний альбом у Києві

теґи: 45 ЕН, 45ен, Анастасія Пліс, клуб "Бочка Пивна"

45 Ен28 травня харківсько-київський гурт «45ЕН»  представить свій дебютний альбом «Жить, чтобы чувствовать». Диск буде презентовано під час великого сольного концерту в столичному клубі «Бочка Пивна на Петрівці», того ж дня первісток «45ЕН» з’явиться на офіційному сайті групи для вільного завантаження.

До випуску дебютного альбому група «45ЕН» була готова ще 2 роки тому, однак коли музиканти зробили перші кроки до випуску платівки в Світі та в Україні сталася економічна криза, яка паралізувала багато секторів економіки й рекординговий бізнес зокрема. Група була вимушена відтермінувати вихід альбому, присвятив більше уваги гастрольній діяльності та творчим експериментам у студії.

У 2009 році «45ЕН» на деякий час взяли концертну відпустку, через те, що вокалістка Анастасія Пліс брала участь у телевезійному шоу «Фабрика Зірок – 3». По поверненню Анастасії до групи, музиканти знову почали активно концертувати, а в перервах між гастролями на київській студії Андрія Обода записувалися нові пісні.

До дебютної платівки «Жить, чтобы чувствовать» увійшло 12 треків авторства Єгора Погрєбняка, Семена Казакова та Анастасії Пліс. Диск буде видано обмеженим накладом, а придбати його можна буде лише на живих виступах групи. У концерті-презентації також гратимуть друзі «45ЕН» – київська група «CoMaha».
 

Трек-лист альбому групи «45ЕН» «Жить, чтобы чувствовать»:

1. «Жить чтобы чувствовать» (муз.,слова Погрєбняк  Є.)

2. «Белые лошадки» (муз.,слова Погрєбняк  Є.)

3. «Москвоская» (слова Пліс. А, муз. Семен Казаков)

4. «Если ты хочешь мне что-то сказать» (муз.,слова Погрєбняк Є.)

5. «I wanna say» (муз.,слова Погрєбняк  Є.)

6. «Вода бежит» (слова Пліс. А, муз. Погрєбняк. Є)

7. «Когда горит» (муз.,слова Погрєбняк   Є.)

8. «Я буду петь» (муз.,слова Погрєбняк Є.)

9. «Again and Again» (муз.,слова Погрєбняк  Є.)

10. «Знать» (слова Пліс. А, муз. Семен Казаков)

11. «Смотри» (муз.,слова Погрєбняк Є., слова Пліс А.)

12. «Улетаешь, улетай» (муз.,слова Погрєбняк Є.)