категорії: музика новина

Ді - джеїв, як собак нерізаних.

теґи: dj, НеДіля, Арена клуб, Київ, НеДіля, недиля, вистуа, ди-джей, ді - джей, концерт в Києві, музика, поп-рок, рок, українська музика

 Погодьтеся, в наші дні ді-джеїв розвелося, як собак нерізаних, і виділитися на їх фоні дуже складно. Однак виключення із правил існують завжди – і в нашому випадку це Dj Vilmersonn, більш відомий як Едуард Приступа, від же Діля, екс – учасник «ТНМК», лідер гурту «НЕДІЛЯ», композитор, аранжувальник, саунд – -продюсер, і таке інше, і тому подібне. Доречи, ця інформація була для тих, хто останні років п’ятнадцять провів в кам’яному мішку, де нічого не чутно та не видно.

І на останок. Мало хто може похвалитися, про те, що він ді – джеював іще в 90-х на касетниках «Маяк», та підкорював сердця дівчат «Димом сигарет с ментолом» вперемішку з «лесницей в небо».

Маємо надію, що ми переконали вас прийти в 22.00, 10 – го грудня в Арена клуб, де буде проходити церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу THE BEST TRACK IN UKRAINE 2010, в якому Діля брав участь, в якості жюрі, та переконатися в нашій правоті. Пострибайте там і за нас. Оп – оп!