категорії: новина

Виставка "Освіта за кордоном. International House"

теґи: «Освіта», англійська мова, вчитель, курси, навчання, освіта за кордоном, студент, школяр

 

International House16 жовтня 2011, в 15:00 в конференц-залі готелю «Опера» відбудеться перша виставка міжнародної освітньої організації International House. Де всі бажаючі отримають нагоду ознайомитися та поспілкуватися з представниками  іноземних мовних закладів із Великобританії, Іспанії, Італії, Мексики та Колумбії. А також представниками Українського підрозділу International House та штаб-квартири організації в Лондоні.

 Захід  розраховано на школярів, студентів та їхніх батьків які планують у перспективі продовжити освіту за кордоном. Так само інформація, представлена ​​на цій виставці, буде корисна тим, хто хоче підвищити свій рівень володіння мовами, працівникам зі сфери: управління, юриспруденції, викладачам, перекладачам, любителям подорожей.

 Відвідувачі виставки отримають можливість детально дізнатися про умови та програми навчання в мовних школах International House по всьому світу.

 International House – один зі світових лідерів у сфері навчання іноземним мовам і підготовки викладачів. Організація, яка дотримується високих світових стандартів якості освітніх послуг. Кожен, хто приймає рішення навчатися в International House, вносить неоціненний вклад у свій розвиток. Оскільки знання іноземних мов відкриває кордони спілкування, межі світосприйняття.

 International House здійснює свою діяльність у Києві більш ніж 15 років, і більш ніж 10 років допомагає своїм студентам успішно проходити навчання закордоном.
Освітнє агентство мовної школи International House Київ підбирає найкращий варіант навчання для кожного, надаючи консультації з усіх аспектів перебування за кордоном.
Крім приватних клієнтів International House співпрацює з компаніями, які бажають навчити своїх співробітників. Серед клієнтів International House: Coca–Cola, Bayer, Phillips, Syngenta, LaFarge та Інші.