категорії: блоґ-запис

Бути людиною?

теґи: нова книга, попович

 Шановні читачі, інформуємо Вас, що у Видавничому домі «Києво-Могилянська академія» побачила світ нова книга відомого українського філософа, директора Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди Мирослава Поповича «Бути людиною»

 У праці систематизовано погляд автора на основоположні цінності сучасного суспільства, питання про місце філософії в системі людського знання, розуміння смислу й істини, добра і зла, мистецтва.

 У книжці висвітлено розуміння автором поглядів основних мислителів античного світу (Платона, Аристотеля, Демокрита та ін.), а також Нового часу (зокрема, німецьких класиків) і новітніх течій філософії (значну увагу приділено першому й другому лінгвістичним поворотам у філософії). Крім того, не залишено поза розглядом далекосхідну інтелектуальну традицію.

 Книжка є своєрідним синтезом попереднього творчого доробку філософа, її насичено пафосом гуманізму (що можна зрозуміти вже з самої її назви), вірності загальнолюдським ідеалам.

 З питань придбання можна звертатися до Видавничого дому «Києво-Могилянська академія» за тел.. (044)425-60-92, а також за emailm.phouse@ukma.kiev.ua чи оформивши замовлення на сайті http://publish-ukma.kiev.ua.