категорії: блоґ-запис

концерт Blueneck та Hungry for hands у Києві!

теґи: AZH Promo, Правда Б, Київ, концерт

а тепер у "Правді, б" ти можеш придбати квитки на файні концерти, що організовує AZH Promo! )

нагадуємо нашу адресу: вул. Пушкінська 31-Б (метро Тетральна/Льва Толстого), щодня з 12ї до 20ї, для зв'язку: (067) 452-33-30 :)

на тебе вже чекають квитки на концерт Blueneck (UK) та Hungry for hands (UA) – 20 жовтня в Києві!

Blueneck -  британський гурт, що був створений 2000 року в Північному Самерсеті.  Тікаючи від класичних форм, Blueneck перетворились на атмосферні кінематографічні ембієнтні пасажі з темними скелетними ритмами і  вируючими крещендо, що народжувались завдяки синтезаторам, рідкісним піаніно і велетенським гітарам. З кожним записом вони захоплювали щоразу більше атмосферної території. Blueneck ділять пост-рокову сцену із Godspeed! You Black Emperor, Sigur Ros та Mogwai.  

Hungry for Hands – інструментальний гурт з Києва. Хлопці зібрались восени 2009 року, наступного року навесні записали матеріал на студії Bambrofone в Києві і у квітні 2011 року випустили дебютний EP на лейблі Ramberget Recordings, що здобув високі оцінки у оглядачів, зокрема такого відомого видання як SputnikMusic. Зараз гурт працює над новим матеріалом. Учасники живуть в Києві і Сінгапурі, що дещо обмежує можливості для живих виступів, тож їхній київський концерт буде свого роду унікальною подією для багатьох фанів цього гурту.