категорії: блоґ-запис

Моє звернення до порталу "УКРЦЕНТР"

Панове адміністратори й власники сайту "Укрцентр"!

 

Я неодноразово звертався до вас за допомогою встановленої на сайті форми з проханням зняти з бібліотеки сайту мої твори "Монолог самотнього мужчини" та "Саги Терри". Жодної відповіді я не отримав. Тим часом згадані твори почали поширюватися без моєї згоди по інших електронних бібліотеках, а джерелом є, на мою думку,  "Укрцентр".

Для прикладу.

http://www.rus-lib.com/book/322630

http://lib.rus.ec/b/322630

http://andrew-lviv.net/lib/books/read.php?id=3291&page=1

D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BD

http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=24148

http://www.twirpx.com/file/516167/

На момент публікації на "Укрцентрі" названих творів авторські й суміжні права на них належали виключно мені. В даний час вони в тій чи іншій формі передані аґентові й видавцям електронних книг, отже, названі твори більше не можуть знаходитися у вільному доступі.

На підставі викладеного ще раз переконливо прошу, панове адміністратори й власники сайту "Укрцентр", протягом доби видалити мої твори "Монолог самотнього мужчини" та "Саги Терри" з електронної бібліотеки сайту. У випадку, якщо попри мою впевненість у порядності керівництва "Укрцентру" цього протягом доби не станеться, я буду змушений звернутися до Департаменту інтелектуальної власності України та аналогічної установи в Німеччині, на яку як на країну реєстрації сайту "Укрцентр" уперто вказують сервіси "Whois".  

 

Щиро сподіваюся на порозуміння

 

Сергій Батурин