категорії: блоґ-запис

шоу-шафи "Клаптики Мо"

 Таке відчуття, що ми почали віддалятися від задуманого…
 Загубились серед інших рухів, ідей, бізнесів та заходів.
 Втратили зв’язок з людьми…
 Повертаємось додому!
 Збираємось докупи!

 І вигадали ми нову форму існування – шоу-шафи, і назвали їх – «Клаптики Мо».
Ми пропонуємо вам створити на вашій власній території, будь то кімнатка, коридор чи комірка або на робочому місці, якщо є можливість, або в своїй майстерні, або на горищі сусідського сараю, варіантів може буде 108 штук, такий собі шоу-рум у вигляді шафи, де буде представлений наш одяг.
Після того як ви це зробите, вам постійно будуть дзвонити люди і проситися до вас. Не дивуйтесь, можливо вони просто хочуть подивитися, поміряти, помацати одежину з «Клаптиків Мо».
 І якшо ви все-таки запросите їх до шафи і вони вподобають собі щось, то повідомте нам про те, будь ласка, а ми переправимо вам ті речі.
 Коли ви отримаєте замовлене людиною, то знов будете бачитись з нею, бо вона захоче отримати останнє задоволення – вдягнути нову одяганку і щиро заплатити за прекрасну роботу.
 За спільну вашу і нашу роботу!
 І ви за свою роботу отримаєте 20% від суми замовлення, про що ми раді будемо дізнатись коли отримаємо платіж на картку.
І всі разом ми будемо радіти і настане мир!

Отже, хто готовий до співпраці з нами, хто готовий до зустрічей та спілкування з цікавими людьми, що крім того готові будуть поритися у вашій шоу-шафі, хто готовий докладати зусиль, щоб нарешті настав мир – виходьте на зв’язок!!!
 Можна писати сюди: dodomu@moksha.in.ua
Або дзвонити сюди: 067-25-44-686, Сашко.

Приймаємо та розглядаємо заявки від  усіх міст України та іншого світу!!!

 

1. Шоу-шафа це невеличка місцинка у просторі(шафа, вішак, куточок, комірка), де будуть представлені примірники нашого одягу, які можна подивитись, поміряти і омріяти, зорієнтуватись у розмірах та кольорах тканин.
2. Людина, якій цікаво побувати у шоу-шафі зввязується з власником та домовляється про зустріч у зручний для обох сторін час. Зввязок з шоу-шафою у вашому місті здійснюється телефоном або електронним листом, які ми вказуємо на сайті та інших зввязкових платформах.
3. Замовлення та отримання вподобаного здійснюється через власника шоу-шафи.
4. Після отримання замовлення ми пересилаємо потрібні речі на власника шоу-шафи транспортними компаніями або поштою. Він передає людині одяг та отримує комісійні у розмірі 20% від суми замовленого. Після чого переправляє кошти на наш рахунок.
5. Настає мир.

Вітаються всі нові геніальні ідеї та пропозиції.
Питання?