категорії: блоґ-запис

У ці вихідні чекаємо літа. Саме час відпочити за містом

 

 


За даними Гідрометцентру України, в найближчі вихідні 22 і 23 березня в Києві буде тепло і сонячно. Вдень температура сягатиме 17-19 градусів.


Перше справжнє весняне тепло спонукає відволіктися від турбот і відпочити на природі.


Одним з місць, де можна добре провести час з сім'єю або друзями, є Древній Київ у «Парку Київська Русь». Відвідувачі Парку потрапляють в іншу реальність – у справжнє середньовічне місто. Гості можуть пройтися вуличками Древнього Києва і оглянути шедеври архітектури Х-XIII століть – оборонні укріплення, дерев'яну фортечну стіну, Михайлівські ворота Київського Дитинця, сторожові вежі, садиби городян і князівські палати.


У «Парку Київська Русь» можна здійснити як пішу прогулянку, так і покататися верхи на породистих конях з Княжої конюшні. А слов'яни і слов'янки охоче повідають багато цікавих історій про величну епоху Київської Русі та її столиці – Древнього Києва.


Повністю зануритися в атмосферу слов'янського Середньовіччя може кожен відвідувач, примірявши наряд в історичній костюмерній, випробувавши свою влучність у стрільбі з лука або метанні списів і сокир.


Єднанню з природою і підняттю душевних сил сприятиме спілкування з кіньми з Княжої конюшні Древнього Києва. Тут зібрана унікальна колекція історичних порід коней, серед яких арабські скакуни, ахалтекінці, бельгійські та англійські ваговози і багато інших порід.


Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в селі Копачів Обухівського району. Ціна вхідного квитка – 60 грн., пенсіонери – 30 грн., школярі – 10 грн.


Детальніше на сайті http://parkkyivrus.com/