категорії: репортаж стаття

Кращі Люди: Глядачі вимагали «пєсню про бєлочку»

теґи: 45ен, Dockers ABC, Qarpa, вечірка "Кращі люди"

Qarpa«30 квітня ми представимо три найяскравіші українські групи з жіночим вокалом. Вони абсолютно різні, самобутні, не мають аналогів, і кожна має вірних прихильників. Вечірка з групами 45ен, Парадуш, Qarpa зруйнує багато стереотипів і насамперед про те, що в нас бракує вокалісток світового рівня» – продюсер проекту "Кращі люди" Олександр Стасов.

На практиці ж все вийшло трохи не так. Гурту Парадуш, на жаль, довелося відмовитися від виступу, через те, що підтвердилася їхня поїздка до Лондона. А початок тринадцятої вечірки проекту "Кращі люди" довелося затримати через трансляцію матчу «Динамо-Київ-Шахтар». Але як тільки футбол благополучно закінчився, концерт таки розпочався.

Розпочався він виступом відносно молодого криворізького гурту 45ен. Незважаючи на те, що переважна більшість все ж чекала на виступ Qarpa, Анастасія Пліс (фронтвумен 45ен) в той вечір здобула собі багатенько нових шанувальників. Ніжний прониклив45ений голос, психоделічні тексти(Белые лошадки… А Ленин такой молодой), дещо істеричні рухи і ці, такі божевільні очі. Безумовно, дівчинка вміє зробити так, щоб всі навколо дивилися на неї затамувавши подих і розкривши роти. Сподобався глядачам її романтік-інді-рок – навіть дуже. Кликали тричі на біс і дарували квіти, поспіхом куплені неподалік.

А тоді на сцену піднялася вона – Карпа – і почалося божевілля. Виступ розпочався піснею «Мантра». «Перестань мені снитися перестань мені снитися перестань мені снитися….». Одна за одною звучали пісні з останнього альбому In Жир, що вже встигли полюбитися слухачам. А в перервах між піснями – байки. Про те, чому з ними зараз нема з Артурчика (Артур Даніелян - бас-гітарист гурту). Про кастинг і пісню, на яку зніматиметься наступний кліп. Про те, що глядачі завжди знають тексти пісень набагато краще за виконавця. А тим часом останні вимагали «пєсню про бєлочку». Окрім нових, прозвучало декілька старих композицій, включаючи й пісню на біс по заявкам фанатів. А після – фотографії на пам'ять, автографи і явний крик душі в очах «Ще!!! Ще!!!».

Фото можна знайти тут.