категорії: література

Львівський «НаЛіт» буде в травні

теґи: НаЛіт

наЛітТретій всеукраїнський літературно-мистецький фестиваль «наЛІТ» у Львові відбудеться 10 травня 2008 року. Цьогоріч фестиваль проходитиме у дещо іншому форматі. Він відбудеться неподалік від Львова, на хуторі в Жукові.

«наЛІТ» цього разу буде там ввечері, чи краще сказати, вночі 10 травня. Частково від цього він, мабуть, перетвориться на квартирник, на якому можна буде значно тісніше познайомитись із молодими поетами, такий невеличкий (минулого разу на «Макітрі» на хуторі зібралось близько 60 чоловік), а вдень трішки читань для ширшого загалу десь в центрі міста.

Основна ідея фестивалю – поєднати різні види мистецтва з літературою, зокрема, з поезією. Назва не повинна асоціюватися із шаром бруду, а із культурними нашаруваннями. Гасло фестивалю: «Мистецькі нашарування на літературному ґрунті». Тут ви маєте змогу фотографувати, малювати, ставити вистави під ваші вірші в реальному часі. Тут показують кліпи та відеоряди, підбираються спеціальне вбрання, зачіски, займаються боді-артом. Заохочуються динамічні виставки та інсталяції.

Зголоситись до участі можна заповнивши анкету тут.