категорії: репортаж стаття

Як то коли Rock’ова любов? …або п’ятниця 13…

теґи: Dalai, my-17, Бінго, Мартьє, Останній Новий День, Рольова Модель, Слезы Эмили, концерт

Warning Psihi13 лютого напередодні дня для всіх закоханих «Wake up Promotion» влаштували незабутній музичний захід. Разом з ведучим МС DOG'oм глядачів розважали Jackass-команда «Wаrnіng Psihi». Початок концерту затягнувся відносно ненадовго, але народ не сумував - у всіх зручних інтимних місцинах «Бінго» цілувалися закохані парочки. Вечір розпочали «MY-17». Хлопці вийшли на сцену, мабуть для того, щоб розігріти публіку, але у тематику вечора поп-панк не добре вписався. Чекали ж на лірику...хоч всі охочі добре послемились.

Такий «Останній Новий День» був неочікуваним навіть для мене. Гурт відчутно змінив стиль. Це позначилось на якості і також на «важкості» пісень. Доданий скрім мелодійно чергувався або накладався на чистий вокал. Наш коментар - «молодці, успіхів у подальшому, не збавляйте темп». Обіцяних промо-дисків гурту було дуже мало, зі сцени полетіло їх не більше 5-ти.

«MАRТJE» відіграли свій час майже так само як і 8 січня, на «Post alco new year». Психодел - в залі слем, стабільність гідна поваги. Фани були у захваті. Далі зал вибухнув від «Dalai». На нашу думку - найкращий гурт цього вечора. Коментарі зайві. Також привітаємо директора гурту з новою зачіскою... «Рольова Модель» була затишшям, але слід зазначити високу якість музики. Також було зіграно кавер на «My chemical romance» - «Teenagers». Вибух емоцій у всіх фанатів цього гурту був помітний не на жарт, бо під «They said all teenagers scare...» стрибав майже весь зал.. Останніми були дебютанти у Києві і хедлайнер дня - «Слёзы Эмили». Відносно непогано, але чи то у залі вже всі закохані хотіли скоріше у ліжечка, чи втомилися, чи просто чекали на щось поважче - але драйву поменшало. Всі охочі могли лишитися аж до ранку, коли мали відіграти «Interstella Dj`s» та «hardtennis porn group», але мама відпустила нас лише до 23:-), так що тусити цілу ніч ми не змогли. Але всі закохані день святого Валентина зустріли щасливими. А кохання в нашому житті головне. Кохаймося :-)