категорії: музика новина

Buzzmonster та Бріліанти: Про них багато говорили, тепер нарешті їх можна почути наживо!

БріліантиПро них багато говорили, тепер нарешті їх можна почути на живо. Buzzmonster та Бріліанти  – найкращі молоді гурти України. Переконайтеся в цьому на власні вуха! 7 липня, арт-клуб „44” 22:00. Вхід вільний!!
Бріліанти

Вони живуть в Неверленді, грають для індійців, русалок та піратів. І дуже рідко – для людей. Вони скромно називають себе „Бріліанти” і грають свій рок-н-ролл, бо в їхніх серцях горить вогонь. Їхня мета – експеримент. Грати різну музику й не визначати власного стилю. Не пропустіть перший концерт казкової групи Бріліанти – сайд-проекту Нікіти (Quest Pistols). “Не в змозі змінити світ, змініть себе!”, – Бріліанти хочуть, щоб Земля зійшла з орбіти.

brilliantu.livejournal.com/


 
Buzzmonster
Музика Buzzmonster зіткана з оригінальних мелодій і аранжувань, драйву та істерії. Особливого звучання Buzzmonster надає ще й незвичний вокал Каті BuzzmonsterРокової, однієї з облич “MTV-Україна”. Група з'явилась у 2007 році. Перший виступ відбувся під час відбіркового туру української частини фестивалю Global Battle of the bands у Києві, де  група впевнено пробилась у п'ятірку фіналістів найкращих українських  рок-виконавців. Для концерту в “44” Buzzmonster підготували нову експресивну та неординарну програму.

myspace.com/buzzmonsterband