категорії: музика новина

Мотор’ролла покаже Кольорові сни!

Мотор'ролла3 липня цього року компанія Moon Records випускає четвертий студійний альбом групи Мотор’ролла - «Кольорові Сни».
Альбом вийде у двох варіантах. Перший буде традиційним, а другий – люксовим. В люксовому виданні в картонній коробці до альбому додаватиметься буклет зі словами всіх пісень і кожна з них матиме свою ілюстрацію у настрої сну, про який там співається. Це авторська дизайнерська робота. Музично він теж буде «товстішим» - до 12 пісень альбому туди додасться ще 4 ремікси.Але обкладинка обох альбомів буде ідентичною. Її створив дизайнер Антон Булах. В цій обкладинці кожен може побачити щось своє, бо насправді ця картинка – це зображення, яке використовують у психіатричних лікарнях при постановці діагнозу. Тобто діагноз пацієнта залежить від того, що він там побачить, бо ця картинка провокує якісь внутрішні образи.

Мотор'роллаНа даний момент вже чотири пісні з альбому стали радіосинглами та отримали відео версії: «До тебе мила», «Моя вода», «Аеліта» та «Полум’я». Останній кліп на пісню «Полум’я» стартував на українському телеканалі М1 в п’ятницю, 13 червня. Зйомки кліпу відбулися наприкінці квітня у Львові у Палаці Потоцьких. По сценарію живі образи музикантів переплітаються з персонажами полотен, розвішаних на стінах палацу. Режисер - Тарас Химич.







Трек-лист:

01. Аеліта
02. Моя вода
03. До тебе мила
04. Полум`я
05. Cструм
06. До дому не йшов
07. Дівчинку убив я
08. Давай я навчу тебе поганому
09. Травень
10. Пригадай (Новорічна)
11. НумоТіОмани
12. Я не бачу кольорових снів Бонус
13. Аеліта (disco mix)
14. Моя вода (pop mix)
15. До тебе мила (romantic mix)
16. Полум`я (acoustic mix)