категорії: новина

Літній сімейний міжнародний Фестиваль «Купальський Вінок» 19-21червня 2009 р. м. Кам'янець-Подільський

теґи: Буття, Купальський вінок, Співи, ватра, семінар, фестиваль, хороводи, ігри

      Запрошуємо усіх взяти участь в літньому сімейному міжнародному Фестивалі Родового Вогнища Рідної Православної Віри «Купальський Вінок», який пройде 19-21 червня в місті Кам'янці-Подільському в традиційній навчально-пізнавальній формі. Запрошуємо родини та молодих людей, для яких буде особлива програма: «Зоряна половинка», програма для тих, хто шукає собі пару.
      На фестивалі будуть проходити семінарні навчання з різних тем. Для родин навчання проводитимуть жреці, відуни та волхви, які самі створили щасливі родини. Молодь, та тих, хто шукає свою пару, навчатимуть майстри РОДОЛАДУ. Для діток будуть свої вчителі, родини, які допомагатимуть їм знайти себе у світі, та позбутися вже надбаних проблем. Волхви Родового Вогнища РПВ проведуть для бажаючих ряд обрядів: ім'янаречення, вінчання, тризна, жальниця, ладування. Заявки на проведення обрядів потрібно направляти в оргкомітет, для своєчасного формування груп.
      На Купальському фестивалі можна буде придбати книги «Родового Вогнища РПВ», обереги, вишивки та ін.
      Триденне навчання та відпочинок буде проходити у веселій та цікавій формі, перебуваючи на природі в наметах, ви доторкнетесь до самої душі Матінки-Мокоші. Адже, чи є щось прекрасніше, ніж просипатися під спів солов’я з ранніми промінчиками літнього сонця?
      Ми разом підготуємось до Купальського свята, вивчемо хороводи та пісні, навчимось плести вінки та чарувати, дізнаємось про таїну купальських трав. А потім разом із волхвами, відсвяткуємо велике літнє свято Сонечка нашого Ясного – Купало.
      Орієнтовна програма міжнародного сімейного фестивалю «Купальський вінок»:
      19 червня — день заїзду, рестрації,офіційне відкриття фестивалю, вечірня ватра (співи, ігри, хороводи, знайомства, живе спілкуванн). Місце проведення – галявина каньйону р.Смотрич, під Новопланівським мостом, навпроти р.Стара Фортеця.
      20 червня — зустріч сонця, духовні практики, обряди, семінарські заняття, відкриття Капища Рода (сквер на Вірменському бастіоні), підготовка до Купальського Свята, вечірня ватра. Місце проведення – галявина каньйону р.Смотрич, під Новопланівським мостом, навпроти р.Стара Фортеця.
      21 червня — зустріч сонця, духовні практики, обряди, навчання, концерт (виступи гурту "Буття" (buttia.kiev.ua), бардів та боянів, сцена біля Ратуші «Старого міста»), ознайомлення з святом, факельна Купальська хода вулицями міста Кам'янця-Подільського, Купальське свято, хороводи, виступи, ігри. Вранці – зустріч сонця. Місце проведення – галявина каньйону р.Смотрич, під Новопланівським мостом, навпроти р.Стара Фортеця.
      Обрядовий хоровий спів – народний ансамбль «Джерело» училища культури.
      Надзвичайні враження, нові знання та уміння, а ще зустріч з вашою половинкою, назавжди змінять ваш світ. Запрошуємо усіх до свята!
      Якщо Ви бажаєте стати гостем нашого фестивалю, звертайтесь за телефоном:          +38-066-31-33-780  (Миролада) або  +38-097-217-02-80 ,  +38-066-536-18-00  Яровит, або за Email: Yarovyt@i.ua
      Оргвнесок в розмірі 100грн. можна перерахувати поштою, або через банк на ПІП Савіцький Яровит Леонідович, попередньо повідомивши. Вартість проживання в наметах ( 1чол.ліжко) – 20грн. і 75грн. харчування (3 раза в день- 1 чол.).