категорії: новина

Фестиваль Creamfields Ukraine скасовано

теґи: Creamfields Ukraine, скасовано, фестиваль
CreamfieldsКомпанія AM: PM змушена заявити про скасування фестивалю Creamfields Ukraine, який повинен був відбутися 23 серпня 2009 року в київському парку Дружби Народів. Організатори повідомляють, що проведення фестивалю на запланованому рівні неможливе з причини непередбачено низьких продажів квитків.
"У ситуації, що склалася, компанія-організатор фактично знаходиться перед вибором: скасувати виступ більшості артистів і скоротити витрати на шоу-програму, або повністю відмовитися від проведення фестивалю. Ми вважаємо єдиним правильним рішенням завчасно скасувати фестиваль і повернути відвідувачам сплачені за квитки гроші", – значиться в поширеній 12 серпня заяві AM: PM.

Повернення грошей у Києві буде проводитися в офісі компанії AM: PM (Київ, вул. Пушкінська 31-Б, офіс 11) з п'ятниці, 14 липня, на неділю, 23 серпня включно. У регіонах гроші за квитки повертаються в місцях покупки.

Організатори фестивалю приносять свої вибачення всім шанувальникам артистів зі складу Creamfields Ukraine, які придбали квитки і скорегували свої річні плани для відвідування фестивалю, і запевняють, що компанія докладе максимум зусиль для організації виступів більшості заявлених артистів в рамках окремих заходів у Києві та інших містах України протягом найближчих місяців.

Нагадаємо, що в рамках першого Creamfields Ukraine планировались виступу Groove Armada, Chicane, The Crystal Method, Deadmau5, Infected Mushroom, Феррі Корстена, Goldie, Aly & Fila та інших зірок електронної сцени.