категорії: новина

Гурт Apocalyptica знову виступить у Києві

теґи: Apocalyptica, Київський Палац Спорту, Палац Спорту

Apocalyptica в КиєвіНайбільш відомі фінські рокери відвідають столицю 2 жовтня в рамках світового турне на підтримку нового альбому «7th Symphony».
 Група Apocalyptica по праву вважається найоригінальнішою рок-командою всіх часів і народів. Вже більше 15 років фінському квартету вдається успішно виконувати важку музику на віолончелях, та ще й залучати до співпраці маститих музикантів сучасності.
 У 2010 році група випустила сьомий студійний альбом під назвою «7th Symphony», в якому взяв участь Дейв Ломбардо, ударник групи Slayer, і Гевін Роздейл – фронтмен англійської групи Bush. Сьома студійна робота отримала масу позитивних відгуків від музичних критиків і відданих фанів групи.

2 жовтня Apocalyptica дасть третій за рахунком концерт в Києві у Палаці Спорту.Перший виступ з величезним успіхом відбулося в 2005 році. І вже через п'ять років фінський квартет відвідав Україну з міні-туром, відігравши концерти у трьох містах: Дніпропетровську, Одесі та Києві. Цього разу Apocalyptica дасть єдиний концерт у столиці України і представить унікальне шоу.