категорії: новина

Миколаївські літературні читання від журналу «СТІНА» 2011

теґи: Антоніна Спірідончева, Віктор Зінченко, журнал Стіна, літературні читання, миколаївські читання, Молодіжний журнал

Миколаївські літературні читання від журналу «СТІНА» 2011. (Дубль 3)
Запрошуємо на посиденьки із журналом "Стіна"! 10 грудня о 13-00 в рамках міжнародного книжкового ярмарку "Медвін" на творчому майданчику молодіжного журналу "Стіна" відбудуться традиційні Миколаївські літературні читання. Куратор читань – поетеса Антоніна Спірідончева. Поезія в картинках – Віктор Зінченко і компанія. Запрошуються усі творчі люди і любителі творчості на позитивний культурний передноворічний вогник із цікавими людьми, ялинкою та мандаринами))))

http://uploads.ru/t/B/Q/x/BQxVf.jpg

Запрошуються усі, хто хоче себе показати та на інших подивитись!

Хочеться цього разу зібрати різних творчих людей, багато з яких не знайомі між собою, тож пасувало би дати можливість кожному себе найліпшим чином представити, зробити самопрезентацію. Отже,
Орієнтовна структура виступу учасників:

1. Кілька коротких, але інформативних речень про власне творче кредо, місію. Тобто треба відповісти на запитання «Для чого я пишу вірші та що я ними несу?»
2. Прочитати перед іншими учасниками три найкращі (на власну думку) вірші.
3. Розповісти про досягнення (те, що вважаєте важливим: книжки, аудіодиски, дипломи, премії, перемоги, участь у серйозних заходах).

Якщо у вас співана поезія – приходьте з гітарою. Це вітається!

Умовно кажучи, це будуть своєрідні «поетичні знайомства».

Під час заходу буде вестись протокол виступів та фотозйомка. Отож, по закінченню читань варто чекати публікацій (принаймні в інтернеті) та фотозвітів.

Також буде столик для книжок та дисків учасників – для ознайомлення і, можливо, продажу (за згодою учасників).

Створювати атмосферу свята та  вільного спілкування покликані ялинка та мандарини… і до мандаринів.