категорії: новина

Сучасна освіта 2012. журнал Стіна запрошує на зустрічі

теґи: Український дім, виставка, журнал Стіна, «Освіта», Презентації, сучасна освіта

З 15 по 17 лютого 2012 року в Києві відбудеться міжнародна виставка Сучасна освіта в Україні – 2012. Місце проведення: Український дім (станція метро "Майдан Незалежності"). В рамках виставки, окрім традиційної програми презентацій найкращих навчальних закладів України та зарубіжжя будуть проводитись різноманітні конкурси.
Молодіжний журнал "Стіна" радо запрошує усіх відвідувачів до свого стенду на презентації і творчі диспути. В рамках виставки на вас чекає:
15 лютого 2012 року о 12-00 відбудеться презентація першого в Україні підручника для школярів, студентів та вчителів «Створення друкованого видання з нуля. Практичні заняття». Презентує автор підручника, головний редактор Молодіжного журналу «Стіна», лауреат міжнародного рейтингу популярності «Золота фортуна» Анастасія Правдивець.

15 лютого 2012 року о 14-00 відбудеться презентація підручника для школярів, студентів та вчителів «ІТ-технології та Інтернет-журналістика. Методичні рекомендації для журналістів-початківців (рекомендовано для роботи в школі)». Презентує автор підручника, координатор Молодіжного журналу «Стіна», лауреат міжнародної премії в галузі інтернет-журналістики Yousmi Web-Journalism Awards’09 Наталія Костилєва.

16 лютого 2012 року об 11-00 відбудеться презентація школи юнкорів при Молодіжному журналі «Стіна» та запис до групи на новий навчальний рік 2011-2012. Навчання в школі безкоштовне і здійснюється у два способи: для представників інших міст дистанційно, для киян щосуботи з 11-00 до 14-00 на базі Київського палацу дітей та юнацтва.

А також консультації щодо вибору навчального закладу, виховання дітей і молоді тощо.
http://uploads.ru/t/O/9/1/O91vJ.gif