категорії: новина блоґ-запис

В Україні почали виробляти дерев'яні настільні ігри

теґи: головоломки, українське виробництво

Ми звикли, що ігри та іграшки або продаються на базарі китайські, або в дорогих магазинах європейські. Однак виявилося, що тепер є і український виробник настільних ігор!

Гра "Китайські шашки"

Вірніше, вітчизняних виробників настільних ігор вистачало і раніше, але вони робили лише поліграфічну продукцію з картону – "монополії" , "броділки" та подібне. Ну й іноді хтось робив шахи, нарди і подібне ручної роботи, але окрім хендмейда цього нічого більше з дерева і не було.

І тут я випадково натрапив на настільні ігри, які роблять в Україні. Я гуляв між острівцями одного зі столичних ТРЦ, і раптом побачив ігри, в які звик грати в додатках "Вконтакті" – китайські шашки, чотири в ряд, і навіть го! Я спитав у продавця про виробника ігор і був здивований відповіддю – ігри роблять у Запоріжжі.

Купувати настільні ігри я не планував, але все ж таки вирішив пошукати в інтернеті виробника. На жаль, сайт виробника не знайшов, а в роздріб ці настільні ігри побачив лише тут. Шкода, що лише в одному місці – виробляти ми вміємо, а от продавати ще не навчились. 

Але все одно радує, що зростає вітчизняне виробництво.