категорії: стаття

Чому карти Таро брешуть?

теґи: Магія, ворожіння, езотерика

Кожен, хто працює з Таро, зазвичай глибоко переконаний, що карти завжди говорять правду. І яке ж глибоке розчарування осягає гадателя, коли Таро йому відверто брешуть. Але чому так відбувається?

ворожіння на таро

Неправильно сформульоване питання  

Для ворожіння і пошуку істини купити карти Таро мало, потрібно навчитися з ними працювати. А також включити елементарну логіку. Ось уявіть, дівчина задала питання «Чи вийду я заміж?», Отримала ствердну відповідь, а потім незабаром її кинув її наречений. Насправді ж відповідь припускав, що вона взагалі коли-небудь вийде заміж, не обов'язково скоро. Ось якби запитала наприклад «Чи зробить мені пропозицію мій хлопець до кінця цього року?», Вже відповідь «так» або «ні» був би правдивим.   Тому для того, щоб отримувати адекватні відповіді, потрібно задавати чітко сформульовані питання. Особливо важливо визначити чіткі часові рамки для будь-якої події. Інакше, не дивуйтеся, чому карти Таро брешуть.  

Немає зосередженості на питанні  

Ворожіння – це процес, що вимагає повного занурення і розслабленості. Навіть якщо ви намагаєтеся створити відповідну атмосферу самоти, з м'яким світлом свічок і тишею в кімнаті, все одно деякі питання можуть не дати вам розслабитися. І часом, незважаючи на всі старання створити сприятливу атмосферу, людині не вдається досягти потрібної зосередженості на цікавому питанні. Саме тому карти Таро і можуть брехати. Наприклад, ворожить робить розклад на відносини з коханою людиною, а при цьому думками знаходиться на роботі, тоді колода може дати відповідь з приводу кар'єри. Не треба дивуватися – Таро розповість правду про те, що дійсно хвилює ворожбитів.   Колода запросто може проігнорувати питання, заданий для проформи і не має емоційно-енергетичного підстави. Виходить, карти Таро не брешуть – вони просто дають інформацію по темі, на якій зосереджений людина. Якщо потрібна відповідь на інше питання, слід повторити сеанс передбачення в інший час, але вже в більш зібраному стані.  

Проблема в самій колоді

  Таро – система непроста, і відкривається вона не кожному. Найчастіше люди довго ламають голову над тим, чому карти Таро брешуть, але ж істина може ховатися під однією з поширених причин.   Колода може «сприймати» певну тему, а питання на інші теми ігнорувати. Наприклад, інформація про любов і відносини йде легко, а з приводу роботи карти брешуть. Колода «спілкується» не так, як про це пишуть в спеціалізованій літературі. Таро мають індивідуальність. Деякі колоди, наприклад, завжди говорять протилежне правді: обіцяють хороший день – слід готуватися до гіршого і т. Д. Буває, що випали в прямому положенні карти необхідно читати в перевернутому значенні. Колода «втомилася» – занадто багато питань до однієї і тієї ж колоді. Може, ви отримали Таро ще в спадок від бабусі, або ворожите кожен день на різних людей. Але ж будь-який енергетичне поле потребує підзарядки! Тому краще мати кілька різних колод для різних випадків. Ну і наостанок, колода може брехати тільки тому, що людина не вміє з нею працювати. Тому або вчіться, або пробуйте інші методи. Так що відвідайте магазин магії і відшукайте інший інструмент для мантіки – є і руни, і маятники, і навіть складні і екзотичні знакові системи. Хто заважає випробувати себе в новому напрямку, може воно вам більше підійде?