категорії: блоґ-запис

Глум-паті

теґи: Крем’L, Анна-Вікторія Воронцова, Казбек Бектурсунов, Кульбаба, Ларсон, Маша Манюк, Маша Фокіна, Оксі, Ольга Горбачова, Світлана Вольнова, Сергій Єрмаков, Яна Клочкова

Ви були у Будда-барі? Якщо не були, то давайте я процитую вам одну з перших фраз, яку я побачила на сайті цього закладу: "Говорят, визит в "Buddha-bar" можно сравнить с визитом в SPA, настолько сильна положительная энергетика этого места. Полное погружение в мир изощренных удовольствий и безмятежная атмосфера релакса – вот лишь немногие "за", чтобы хотя бы один раз увидеть "Buddha-bar" и вернуться вновь".

Ну такий типовий текст с прідиханієм і поджатієм гєніталій. "Говорят". Цікаво, говоріт кто? Я б точно так нє сказала після того, як побачила "бєзмятєжную атмосфєру рєлакса" останньої з вечірок у цьому закладі) Вечірку присвятили глем-року, але у нашого бомонду вийшло хіба що поглумитися. Ну й правильно, бо слово "глум" давно вже посіло міцні позиції в українській мові, а до "глему" ми поки що не звикли.

Яна Клочкова, наприклад, так і не звикла до того, що навіть якщо сумка брендована і стоіла када-то многа дєнєг, то вона не до кожного вбрання підійде, хоча, повторюся, навіть чорне з чорним Яна надягає в таких дивовижних комбінаціях, що аж удівітєльно как такоє вазможно. Впрочєм її падруга теж не в курсі, що нижня білизна поєднана з хутром ще не є гламуром.

bb_rfp_01

Маша Манюк теж любітєль брендів, у неї є два уютних плєда, у які вона загортається, виходячи в люди – один від LV, другий від Burberry – таким чином Маші стає абсолютно пофіг, що ж вдягати під плєд, адже їй здається, що за великими логотипами ніхто не помітить калгатИ с люрексам.

bb_rfp_19

Ця дєвочка з групи "Крємль" не найшла в інтернеті шо ж такоє глем і шо такоє рок, но вочевидь вирішила (як і мадам вище), що глем – це прозора білизна, а рок – латекс. Хоча з одного боку, їй не треба буде міняти вбрання для рольової гри з папіком, який захоче її ви***ти опісля, з іншого – приємно, що подружка так завідує, що аж губу закусила.

bb_rfp_45

Казбєк Бєктурсунов по всєй відімості шол в бібліотєку в дедушкіном кардіганє.

bb_rfp_42

Пєвєц Ларсон і його супутниця мене завжди убівалі, для них глем-рок – це латекс, оксамит і білі кросівки.

bb_rfp_27

А для Олі Горбачової – це просто латекс. І ножкі, как у кози рожкі.

bb_rfp_25

Наталя Надточій нагадала мені про відомий фільм і відому книжку (її зараз перекладає Стронговський). Захотілося почати відмахуватися від кажанів, але потім я згадала, що з часом і це проходить.

bb_rfp_23

Просто красіво.

bb_rfp_21

Якби я не знала, що це дві моделлєрки, то ніколи б не здогадалася, зате в таких штанях зручно виносити жрачку після фуршету.

bb_rfp_17

Півіца Оксі демонструє нам яке пекло нас очікує протягом двох наступних сезонів (а може і довше) – скоро всі тьолки почнуть носити ботфорти, бо це, бачте, тренд, а не тому, що їм це личить.

bb_rfp_12

Ну і сладкоє. Маша Фокіна нарешті виглядає відносно пристойно тому що знайшла ким себе відтінити.

3

Кульбаба кожного разу виклакає у мене німе питання "І хтось ще платить за це гроші?"

32395

Анна-Вікторія Воронцова продовжує бути жертвою моди і не приховує цього.

ann

Ну і насамкінець ось вам вагон і малєнькая тєлєжка. Даже не знаю як це прокоментувати, просто заспіваю:

 

По разным странам я бродил
И мой сурок со мною,
И весел я, и счастлив был,
И мой сурок со мною!

И мой всегда, и мой везде,
И мой сурок со мною.
И мой всегда, и мой везде,
И мой сурок со мною.

Подайте грошик нам, друзья,
Сурок всегда со мною.
Обедать, право, должен я
И мой сурок со мною.

 

EVERSUMMER – 2009_09_26 – 6737

фото (с) svitske, Dusia, e-motion, спеціальний кореспондент рагу.лів Краля Галя