категорії: блоґ-запис

Грудневе асорті

теґи: Jane Doe, Віктор Пінчук, Кульбаба, Маргарита Січкар, Микола Азаров, Олексій Дівєєв-Церковний, Остап Ступка, Руслана Писанка, Юрій Луценко, Асорті, дружини

Передивлялася відкладені за місяць фото, які так і не потрапили сюди, і вирішила всіх їх сюди за раз, бо більшість з них прекрасні.

От на цих двох фото видно, що морози добряче вдарили деяким чувакам по мізках.

 

Хоча звичайно найбільше у грудні самовиразився пан Пінчук, який невтомно прославляє Україну хоча б тим, що вся зарубіжна преса пише про його день народження вартістю у 6 мільйонів доларів.

А втім зараз зима і хутро дуже актуальне. І чим більше тим краще – і шуба, і сумка, і низ сукні – дружина Луценка знається на моді.

Хоча дружини політиків у нас завжди відрізнялися і знанням моди, і відчуттям стилю, бо насправді головне, щоб усе було напівпрозорим і блищало.

А ще вони радо діляться тим, що таке стиль і мода. Дружина Кінаха демонструє зі сцени дітей, які за її думкою ілюструють стиль і моду, тоді чому сама вона і її дочка у траурному чорному? Чому б самій не дотримуватися того, що намагаєшся декларувати як те, що вважаєш стильним і модним?

Іноді я вражаюся тому, що  роблять з собою тьолки з допомогою соляріїв і правильно підібраних відтінків одягу.

Ще кілька непорозумінь.

Ну і просто красиво.

фото і зображення © e-motion.tochka.net, tabloid.pravda.com.ua, jetsetter.ua, balagan.fm