категорії: блоґ-запис

Мерські плани

теґи: Аліна Айвазова

Хто думає, що родина нашого екс-мера назавжди емігрувала до Баден-Баденів, помиляється. Ось наприклад Аліна Айвазова збирається очолити ювелірний рух в Україні і загалом розгорнути активну діяльність. 

Для початку Аліна Степанівна планує зробити виставку ювелірки у Шоколадному будинку у центрі столиці. Передусім Айвазова обіцяє багато разів переодягатися – заради шоу. 

Чекаємо з нетерпінням! Бо таку вишукану гарну леді ще слід пошукати:

"Це буде грандіозне шоу – я буду змінювати вбрання та прикраси і детально розповідати, з яких камінців складаються вироби, що це ручна робота. У прикрас буде сертифікат на роботу і на камені", – каже вона.

За словами Айвазової, їй навіть запропонували "стати обличчям фірми в усьому світі".

"...Я зроблю фотосесію і буду сама рекламою виробів", – оголосила Айвазова. 

Окрім того, бізнесвуман планує відкрити магазини високої моди.

"Я особисто знайома практично з усіма провідними модельєрами світу – такими, як Дольче і Габана. Я планую у "Пасажі" продавати весільні та вечірні сукні за моїм власним дизайном, і відкрию маленьке ательє з пошиття. Усі сукні, які ви на мені бачите, зроблені за моїм дизайном", – наголосила Айвазова.

Не знаю, чи сумнівається ще хтось у неперевершеному смаку пані Аліни:

А в магазинах на бульварі Лесі Українки, де у мерської жінки цілий перший поверх, вона взагалі влаштує заклад харчування. "Хочу відкрити там ресторан змішаної кухні, де готуватимуть страви за моїми власними рецептами. Такого у світі ще немає. Я буду змішувати японську, французьку, китайську кухні – фуагра і суші, наприклад. Всі страви будуть носити моє ім'я – "Аліна +...", – запевняє Айвазова.

Отак. Не забувають про нас. Приємно.

p.s. цікавинки давнини 

Фото © tabloid