категорії: блоґ-запис

Меценатство по-українськи

теґи: Jane Doe, Ларсон, Марися Горобець, Олександр Онищенко, Ольга Крюкова, Тетяна Логуш, Юлія Айсіна, благодійність, конкурс краси, івент

Вчора, як ви мабуть знаєте, відбулася подія, на яку довго чекали ті, хто проплатив титул чергової чесно обраної "Міс Україна". Так от, сьогодні я подивилася фотозвіт з червоної доріжки, яку було прокладено до палацу "Україна", де й відбувалося це дійство і одразу скажу, що не зможу розказати вам, хто всі ці люди, бо навіть і сама не знаю, втім кількома спостереженнями з радістю поділюся. Отже:

Більшість гостей події я не змогла ідинтифікувати, втім і обійти увагою теж не можу, тому що усі ці невиправдано відверті сукні або ансамблі з пожмаканих шовкових простирадл заслуговують на те, щоб з'явитися на сторінках цього блогу.

Очевидним трендом стали великі аксесуари, вочевидь пошиті з варварськи відрізаної від сукні тканини. Юлія Айсіна пожертвувала рукавом.

А Марися Горобець просто вирізала частину посередині, бо мабуть не влазила у сукню.

І головне, що ці аксесуари дуже нагадують ті, що вішають на конячок у якості нагороди.

Деякі гості переплутали подію з тематичним карнавалом і вдяглися як на якийсь сицилійський похорон.

Також не всі гості знають про принцип або груди прикрий, або хрестик зніми, хоча можливо вони просто думають, що можуть компенсувати такий конфуз двома тьолками.

Тетяна Логуш як завжди вразила очоєбними кольорами і блиском сукні, навіть крою якої вже було б достатньо, щоб потрапити до списку найгірших суконь вечору. Втім, ця пані завжди якщо вбиває, то з контрольним у голову і подружок підбирає собі до пари.

Репера Ларсона всі давно впізнають за червоним спортивним костюмом, тому він боїться вдягати щось інше. Та й навіщо? І так згодиться.

Та й взагалі, весь цей гламур дуже гармонійно виглядав на фоні совкової дев'ятиповерхівки.

Ну і звичайно ви хочете знати, кому ми маємо дякувати за подію такого культурного масштабу в нашому провінційному місті. Оцьому рум'яному пупсу, який так любить фотографуватися поруч з зірками, бо це додає йому значимості...

...і який відмовлявся видавати акредитацію журналістам, якщо ті не заприсягнуться, що згадуватимуть про нього і всі його ригалії регалії у своїх матеріалах.

Гм, я думала, що меценат – це людина, яка безкорисливо підтримує розвиток культури, втім пан Олександр додав до цього визначення поняття "корисливіcть" і відняв поняття "культура". Отакі у нас меценати.

фото © foto.delfi.ua, artemzeleny's stream, иной-седьмой нетакой