категорії: блоґ-запис

Овца

теґи: бізнес, реклама

Вчора взнала, що завтра в Києві відбудеться розпродаж секонд-хенду "звьозд". Цитую: "Ядром предлагаемого перформанса является распродажа вещей, собранных у селебрити", це ж треба так вміти писати "йадром пєрформанса" "сєлєбріті". Йоооо. Більш того, будуть продаватися навіть "прєдмєти гігієни". От ето да!!!

З переліком "сєлєбріті" можна ознайомитися уважно розглянувши нижченаведений плакат. Я звичайно не можу сказати "Хто всє еті люді?", бо слідкую за нашими"сєлєбріті" уважно от вже 2 місяці (все заради рагулів), але чого це вони всі раптом стали звьоздамі? Шо такоє Джанго? Кісляков? Крємль? Вопшем, хочете продати свій секонд – сходіть на пару тусовок, називайтеся "звєздой" і продавайте свої непотрібні лахи в "звьоздном секондхенді" якоїсь овци.

0008501t

Але найцікавіше мене чекало на сайті. Сайт теж у них секонд (Тьома Лєбєдєв взагалі б умєр побачивши знущання над оригінальною картинкою), інформації нуль, пару слів і коми з крапками, якісь незрозумілі фотки пожмаканих сорочок. Отакой у нас секонд-хенд бізнес.

second