категорії: блоґ-запис

Priceless

теґи: Андре Тан, віта кін, гей-музики, Зоряна, по любові, Світлана Вольнова, фото

Короткий псто про квіточки та любов. Почну зі львівської співачки Зоряни. Дехто на "Рагу.лях" згадував її нещодавно. Окрім крадіжок чужих пісень (свою пісню "Включаю Плей" у італійскої співачки Laura Pausini – Ritorno da te) Зоряна полюбляє залазити на дах, та показувати свої палянички церквам, Бозі та ясному сонечку. А може, вона щось лікує на відстані (геморой?) або пороблене знімає святим дзвіном.

А це Зорянка зі своїми мачами-музиками.

Світлина з показу літньої колекції бутіка в "S4astie" у  "Touch Cafe". Хоп-па – і знов моя улюблена пані фотограф цицьок  Віта Кін. Якось недобре поглядає на свого чоловіка, який притулився до більш симпатичних жінок. Мені здається, у нього під столом нога прикута до ноги Віти.

foto (c)  jetsetter.ua

Ця світлина з відкриття магазину "GAP" дуже нагадує світлину з поста пані Іриски, де Віктор павлик обнімає Монро. Одже продовжуючи тему маленьких чоловіків, линучих чи пригаючих  до грудей великих жінок та чоловіків та майже жінок – Світлана Вольнова та Андре Тан. Здається, у Свєткі закінчилася чиста білизна зі стразами та пір'ям.

фото (с) jetsetter.ua/