категорії: блоґ-запис

П****ць-тіві

теґи: Оксана Немировська, відео, Лізуть, телепродукт

Часом я пишу про невідомих мені персонажів, яких стандартно називаю Jane чи John Doe, а потім мені бац! і відкривають очі на те, якими зірками насправді є ці невідомі. Сьогоднішня рубрика "Лізуть" присвячується жінці-галактєга-опасностє Оксані Немировській.

Оксана – телеведуча. Ба більше! Вона телеведуча з власним неповторним стилем, який дозволив їй не лише з'явитися, але й посісти власну позицію у світі публічних небожителів. Неповторність стилю цієї теледіви в основному формується через позу, бо поза це найважливіше! Ще Проня Прокопівна мучилася питанням, як же себе вигідніше подати і зупинилася на варіанті "льожа", так от приємно бачити, що Оксана не лише знайома з класикою, але й здатна до варіацій, а тому веде свою передачу з позиції "полульожа".

Звичайно, позиція "полульожа" не єдиний козир, ведуча відрізняється надзвичайно цікавою манерою промовляння слів по складах і речень з паузами зробленими всуперед законам логіки – "рисунок наносится ___пауза___ различными способами", ну і звичайно манерою одягу.

Інші відео можна подивитися тут і тут