категорії: блоґ-запис

У них теж є сайти

теґи: XS, Іванна Мелай, Володимир Гришко, Галліна, Діма Коляденко, Камалія, Михайло Поплавський, Олександр Турчинов, Таісія Повалій, веб

turchynov

Рік тому, коли побачивши сайт Турчинова, я подумала, що це мабуть якийсь жарт, що не може людина замовити і оплатити собі такий сайт, але цей сайт все ще залишається офіційним представництвом Олександра Турчинова і я вирішила підібрати йому достойну компанію.

poplavsky

Першим можливим варіантом для мене був МихМих і він повністю виправдав мої очікування. По картинці можна водити умовним таким прожектором і таким чином переходити в інші розділи. Шайтани!

povaliy

Таісія Повалій розчарувала, багато фотошопу, погано розтушоване волосся, крупні плани, а жовте на рожевому виглядає якось дуже бридотно. До цього моменту я ні разу не бачила такого поєднання кольорів.

xs

Кольором б'є і гурт XS. Через буйство фарб не одразу помічаєш, що у них там проводиться кастинг (ура! ура!), так що якщо ви хочете, щоб ваша перекрита вичурною короною фотографія висіла на сайті "вирви око", телефонуйте негайно.

gryshko

На місці Гришка я б взагалі нічого не писала, а просто назвала сайт "Краса і добро" і без текстів розміщувала отакі фотографії.

kolyadenko

У Діми Коляденка на диво дуже бідненько і чистенько на сайті. Навіть Діму змогли описати одним-єдиним реченням. З цього я роблю висновок, що Діма до створення сайту не має жодного стосунку.

kamaliya

Співачка Камалія зробила сайт по-модньому: і цицьки на першому плані, і різні іконки, і бирлянти, і музика включається сама собою, от тільки у мене сайт відкривається завжди так, що ім'я Камалія у верхньому лівому куті завжди наполовину з'їдене.

melay

Іванна Мелай підкупає широтою думки. Ну і скромністю  – як вам синонімічний ряд Овідій, Еміль Золя і співачка Іванна Мелай?

gallina

А це однозначний переможець і повний побратим сайту Турчинова. Масивна золота рама і грамофон просто прекрасні, а телефон просто перекочував з одного сайту на інший. Мабуть вони зідзвонюються час від часу. Ну але це не оформлення сайту, а пеееекло.