категорії: блоґ-запис

WAGs проти ЖоП

теґи: Маргарита Січкар, Олександр Шовковський, Ольга Альонова, Христина Гусіна, Юлія Вороніна, українська мода

Вчора я дивилася як "грала" наша збірна і у мене до сих пір очі болять, як згадую, тому, щоб відволіктися, я вирішила, що саме час написати про дружин і подружок футболістів. Сьогодні буде частина перша.

soccergeneral

Образоватєльна справка: чому у посту така дивна назва? Тому що за кордоном таблоїди досить активно обговорюють супутниць футболістів і навіть придумали для них окрему загальну назву – WAGs – тобто wives and girlfriends. І я подумала, чому б не придумати подібний аналог і собі і поки що не придумала нічого вдалішого, аніж ЖОни і Подружки. Грубувато, я знаю, проте не могла не поділитися цією ідеєю.

Отже, хоча у нашому суспільстві немає культури слідкування за супутницями футболістів, деякі з цих супутниць настільки часто з'являються на світських тусівках, що хочеш-не хочеш, але помічаєш і охуіваєш.Так-так, я про Маргариту Січкар, яка в принципі була номером один на рагулях (тобто її фото були першими у першому пості). Королева Марго демонструє нам, що дєньгі нє рєшают, така собі матрьоша нашого бомонду – многослойно, пафосно і бєсвкусно. Особінно впєчятляє крайня ліва фотка.

sichkar

Про Ольгу Альонову я вже теж писала, вона прагне стати українською Вікторією Бекхем, а Шовковського зробити українським Девідом Бекхемом. Як Елочка-Людоїдка вона теж веде холодну війну з паскудною "вандербільіхою", беручи участь у тусівках, домовляючись про місця у всіляких рейтингах "найсексуальніших" і розміщаючи у журналах еротичні сесії. Еротичні? Гм. Як ви думаєте – це еротично?

36e51VX3EV

Як на мене сексу нуль – таке враження, що Саша чекає на волшебного пендєля у такій підходящій для цього позі, а Ольга так намагається витримати гламурний і возвишенний стиль, що часом скидається на прістарєлу мадам, якій дуже вдається виглядати молодшою.

alenova

Є дружини футболістів, про яких ми майже нічого не знаємо, але виглядають вони від цього не менш багатообіцяюче. Ірина Кучер за всіма правилами самостверджується на однокласниках, пофоткавшись у фотографа у студії в мєхах, повернувшись сракою і похотліво глядя в камеру. Розумію, адже прості фотографії – це уже нє то, бо вона ж бамонд і гламур.

kucheririna

Ольга Несмачна – фанат camel toes і садо-мазо елементів як елементів повсякденного вбрання.

nesmachnaolga

Деякі з ЖоП досягли рівня WаG, як, наприклад, Юлія Вороніна. Про неї навіть не раз писали іноземні таблоїди (я б теж про таке писала), а її цитата увійшла в історію гугла – "All the stars wear leopard-print", сказала Юля захищаючи своє право простої дружини футболіста на спортивні костюми від Дольче і Габана за 1000 доларів, ну і взагалі на вбрання, яке нагадує картинки з оптичними ілюзіями. Ну і фоточка для прівлєчєнія вніманія.

voronina

Ну і наостанок на сьогодні я залишила Христину Гусіну, бо на відміну від інших, вона вважає, що може ще й диктувати іншим як вдягатися, тому й стала дизайнером. Дизайн у Христі – щось середнє між викрійками журналу "Крєстьйанка" і костюмами Бората.

gusinadesigh

Я намагалася знайти про неї ще фоточки і знайшла суцільний ярмарок марнославства "Та машина нє в єйо стілє, тому я купіл єй бентлі" блаблабла. Я так зрозуміла, що машин у сім'ї Гусіних під кожне вбрання чи вони для красоти вбралися у відтінок до мерседесу?

gusiny

Ну і сама Хрістіна крупний планом – всьо как надо epic fail, а не ліфчик, начьос і сумка від Шанелі.

gusina

фото (с) Tabloid, Svitske.tv, kp.ua, VIP, footballpersons