категорії: блоґ-запис

залатой акардєон європи

теґи: Ян Табачник, бізнес, ЗМІ, мистецтво, Мобільне фото, орденоносці, політика

Спеціальний корєспондєнт я сьогодні не раз поражалас прєкрасному, чєм нє мєдлю подєліцца с вамі. Побачила отаку прекрасну рекламу, яка нагадала мені про Корчинського.

artefact

Тепер всі, хто внутрєннє чувствував, що він потомок арістократів, може приміряти на себе цей образ і хвастатися знакомим, шо такі да, ібо но коментз.

foto

Появилася ще одна, нікому не нужна передача про гламур. Я полізла взнати, що ж воно там за ведуча така і прочитала отаке: "У меня первое образование – экономическое, но я заранее знала, что это не моё, поэтому карьеру начала в модельном бизнесе, что намного интереснее". Ну оно і понятно, шо намного інтєрєснєє, а якщо про передачу, то передача про просте потрєбляство, ну чи літературною мовою, то "Это программа о красивых вещах, которыми окружают себя люди, стремящиеся к роскоши и совершенству".

turglamur

Ну і made my day Ян Табачник. Дєдушка виявився таким поклонніком мого улюбленого ордену Святого Станіслава (раз, два), що у нього їх цілих три, ну і взагалі перелік нагород внушитєльний. Особливо уміляє те, що мандат народного депутата він прирівняв до нагороди і поставив поряд зі званням народного артиста. Очевидно він там щитає, що це одно і то же.

tabachnyk