категорії: музика інтерв'ю

Чи ти вже думаєш про..?

Про Щастя ми згадували вже неодноразово. Тому ви вже мусите знати, що це - такий кльовий український гурт. Не шкода Щастязгадати ще раз, тим більше, коли пацани випустили довгоочикуваний альбом! З чим їх і нас вітаємо. Свято у вигляді презентації та виступу відбулося 15 жовтня у Store205.

 

 

Аби довго не розбазарюватись на дурних журналістів (типу мене), які питають все однакове, Щастя написали таке собі звернення до населення України. Дуже щиро вийшло. А після того почитати вже відповді на наші тупі питання до Дімки Остроушко (вони все ж таки виникли).

-Ти щасливий?

Щасливий, звичайно.

-Які у тебе складові щастя?Щастя

Складові щастя... важко сказати насправді. Кожна людина щаслива за визначенням. Просто треба, щоб вона це освідомлювала...От коли вона це розуміє, то каже "Я щаслива". Насправді в кожної людини є совє щастя...

-Як довго готувалися до випуску альбому?

Ми дуже довго чекали. В цей альбом увійшли записи пісень, які датовані 99-им роком.Ми кілька разів переписували, бо нас не влаштовувала якість, то ми не могли знайти кошти, то ще щось, тому процес затягнувся. В 2002-му році ми почали записувати вже той матеріал, який сьогодні видали. За рік ми його записали, ну там з інтервалами якимись, потім альбом чекав випуску, ми шукали видавців і ніяк не могли знайти. А зараз вирішили просто самі видати.

-Наскільки тяжко взаЩастягалі знайти видавців?

Той, хто докладає зусиль, той знаходить, просто ми ледачі. Розслабились: от ми думали, що зараз всім все покажемо, усім сподобається і все. Але насправді і важко і неважко. Це залежить від того, як ти вмієш подавати себе, наскільки ти хочеш цього досягти, на які умови можеш піти. Тобто не так вже й складно, але дуже складно.

-Наскільки багато є матеріалу для другого альбому?

Матеріалу вже достатньо, якщо й не на сто відсотків, то на вісімдесят точно. Видавати будемо, як тільки запишемо. Мінімум через рік.

-Задоволений сьогоднішнім концертом?

Якщо чесно?.. Ну, мені люди підходять і говорять, що мені дуже сподобалось і мені це приємно. Але я собою незадоволений, бо якість у нас сьогодні була така - на трійку з плюсом.

-Перший виступ пам'ятаєш? Де було і як відбувалось?

Перший концерт був у Кіноклубі із групою ВінніпузМоб. Ми представляли себе, тобто свою нову назву.

онцерт, який тобі найбільше запам'ятався?

От з останніх концертів - це у Євпаторії під час Рейваху, коли по всьому узбережжю вирубили світло. Це було якраз під час виступу групи Годо. А ми якраз вже мали виступати. Вирубили реально на годину чи навіть більше, усі вже думали, що концерт просто закінчився, а ми просто взяли акустичні гітари і зробили анплагт. Тобто ми так годину тримали публіку, а потім якраз врубили світло, пішов далі концерт.

-То може буде альбом Щастя Анплагт?

Є таке бажання, абсолютно серйозні плани на найближчий час:)