категорії: музика

Другий синґл Мотор’ролли – у радіопросторі та на телеканалах очікується повінь

Сергій «Сєня» Присяжний«Моя Вода» – саме так називається другий синґл з наступного альбому Мотор’ролли, над яким група працює в цей час, заради котрого і була скликана в понеділок прес-конференція. Місце проведення якої було обрано тематично – Водно-інформаційний центр. До зазначеного часу сміливо можна було додати годину і ні в чому собі не відмовляти. Близько 8-ї було безпосередньо презентовано відеоряд на пісню «Моя Вода».

     
Мотор’ролаЗйомки якого відбувалися під наглядом рятувальників 5 жовтня на учбовому полігоні МНС, що під Києвом. Рятувальники були присутні зовсім не через погану вдачу музикантів, та через наявність у кадрі великої кількості вогню. Їм навіть вичитали лекцію, темою якої були відмінності між пожежниками та рятувальниками. Від самого початку вечора «вогонь на себе» відкликав Сергій «Сєня» Присяжний. Відчувалося певне напруження, та після кількох перевірених часом композицій усі гарцювали, забувши й дорогу додому. «А я собі гуля», «Гагарін», «Зранку йшов дощ», звісно ж «8й колір» та перший синґл «До тебе мила» – се далеко не повний перелік виконаних того вечора композицій. Вечора, котрий пройшов недаремно..

Мотор’роллаТекст написала Тома Приймак – давня знайома музикантів, яка також є автором слів до пісні «Восьмий Колір». Оригінально композиція повинна була називатися «Неси Мене, Моя Вода», але хлопці вирішили, що така назва буде складно запам’ятовуватися і скоротили її до слів «Моя Вода». Щоправда у кліпі на цю річ фігурує триметрове вогняне слово «Вода» і «Мотор’ролла» побоюється, що слухачі просто звузять назву до одного слова. Але, не зважаючи на це, офіційно трек іменується, все таки, «Моя Вода».