категорії: музика

Фестиваль "Червона Рута"

Червона РутаУ 2006 році з березня по грудень по всій Україні відбудуться 25 відбіркових конкурсів Х ювілейного Всеукраїнського фестивалю «Червона рута».
Мета конкурсів – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
Участь у змаганнях «Червоної рути» не потребує жодних вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить ці заходи доступними для всіх бажаючих.Конкурсанти виступають у жанрах популярної, рок-, танцювальної та акустичної музики. Єдина вимога до конкурсантів – виконання трьох пісень українською мовою (наявність музичної фонограми для попсовиків не обов’язкова). Для участі у конкурсі виконавці мають ознайомитись з Положенням про Фестиваль, заповнити та подати заявку та анкету учасника. Заявки та анкети приймаються в районних відділах культури, освіти або обласних управліннях культури.
Фестиваль забезпечує  усі конкурси звукопідсилювальною та світловою технікою, концертними залами.
Контактні тел. Дирекції фестивалю у Києві : (044) 247-94-37, 237-76-32 (Журавель Оксана Юріївна – керівник адміністративного відділу Фестивалю);

Контактні e-mail: ruta-red@rambler.ru, chervona_ruta@rambler.ru, lesya@iupdp.kiev.ua