категорії: музика

Фестиваль «Рок Січ» перенесено на невизначений час

Рок СічОлег Скрипка та компанія «Інітіа», які ініціюють проведення фестивалю «Рок Січ», повідомили про перенесення цьогорічного фестивалю, проведення якого було заплановано на травень. Причини перенесення: нестабільність у державі та нехватка коштів для проведення фестивалю на належному рівні.

Ми провели масштабну роботу по підготовці цьогорічного фестивалю, – каже Скрипка. – зокрема, отримали близько 300 заявок від українських гуртів та налагодили співпрацю з закордонними виконавцями, вивівши фестиваль вже на міжнародний рівень і тим самим підвищивши його статус. Цьогорічна Рок Січ мала бути безпрецедентною за масштабом і кількістю виконавців. Певна річ, така робота не лишиться безрезультатною. Кожен колектив, який подав заявку, не буде обділений увагою, а найцікавіші гурти ми обов'язково запросимо до участі у фестивалі, щойно питання про його проведення буде вирішено позитивно.

Рішення про перенесення «Рок Січі» цього року не було для нас простим, – повідомляє Інітія, – та ми й далі лишаємося на позиціях прихильності принципам соціальної відповідальності, які були засадничими під час створення фестивалю. Результати чималої праці, що була проведена під час підготовки фестивалю, засвідчують, що «Рок Січ» – це необхідний Україні загалом й українській молоді зокрема фестиваль, а досвід, отриманий нами за цей час, дає всі підстави стверджувати, що наступна «Рок Січ» відкриє якісно нову сторінку в історії вітчизняної музики.