категорії: музика

«ФлайzZzа» працює зі Скрипкою і «ТНМК» та анімує «Коломийку»

ФлайzZzа - КоломийкаЛуцький гурт «ФлайzZzа» активізували свої зусилля у роботі над другою платівкою. Крім того, зараз йде процес опрацювання матеріалу, який надіслав музикам Олег Скрипка. Відомий рок-музикант задумав підготувати збірку патріотичних пісень, до якої вирішив залучити і ФлайzZzу. Родзинка проекту полягає в унікальності та автентичності матеріалу, який опрацьовується відомими  українськими гуртами.

На даний момент у завершальній стадії знаходиться анімаційне відео ватаги на пісню «Коломийка» - одного із найзабійніших та найдрайвовіших хітів, який найбільше смакує молодь на концертах та дискотеках. Але і це ще не останній відео-кліп на підтримку першого альбому. Наступне відео у процесі сценарної розробки, тому його ім’я дочасно не розкриватиметься.

Що стосується нового альбому, то команда вирішила працювати над ним у Луцьку. Колишній аранжувальник гурту Ромко Сорока перебрався до столиці й став недоступним у фінансовому та географічному плані. Тим не менш, команда облаштувала свою міні-студію, вже продукує на ній свої перші доробки до нового альбому.

Вже запущена перша пісня «Право на правду», написана всуголос сучасним подіям в Україні. У ній замальовується непроста ситуація з правами та свободами сучасних українців, головною та наскрізною темою нової пісні є те, що пече сьогодні всередині кожного небайдужого українця. Вона добряче вибивається з загальної стилістики ватаги, оскільки надто серйозні соціальні чи політичні аспекти раніше не входили до переліку творчої тематики «мух». Повну версію пісні можна знайти на сайті гурту за посиланням http://flyzzza.com.ua/sound.html . Мастеринг треку робив Олег Артим на студії «Fuck!Submarine».

Другий спільний доробок заплановано із гуртом «ТНМК», який готує «ReФОРМАТцію-2», у якій буде розміщено ремікси, рімейки та кавери на відомі пісні конґівців. «ФлайzZzа» обрала для каверу пісню «Вода».