категорії: музика

«ФлайzZzа» вже дісталася до Лондону та Токіо!

Флайззза        Гурт «сонячних мух», окрім збільшення пісенного доробку до наступного альбому, наполегливо працює на ниві кліпмейкерства. У вересні відбулися зйомки матеріалу для створення інтернаціональних кліпів відразу до двох пісень гурту – «Прямо (мати крила)» та «Змія». Видиво буде справді глобальним та міжнародним, оскільки в першому використовуються спеціально замовлені та відзняті кадри з лондонських вулиць, а у другому присутні східні (японські) мотиви.


        Перший заплановано здати у «відео-прокат» до телеекранів вже у жовтні, а наступний кліп – «Змію» - трохи згодом, оскільки він вимагає більшого часу для монтажу та спец-ефектів (виготовляється з застосуванням 3D-графіки). Обидва кліпи допомагають ліпити лучанам львів’яни Андрій Павлишин та Володимир Завалінський, знані за роботами для Росави та Неділі.

        І ще один кавалок новини: завершені косметичні процедури над новим дизайном сайту гурту www.flyzzza.com.ua. З дня у день кожен, хто сюди навідується регулярно, та й ті, хто завітали вперше, споглядають нове обличчя ФлайzZzи в Інтернеті. На прохання багатьох візитерів, додано новий розділ «Відео», у якому вже викладені створені відео кліпи гурту, а згодом буде і решта відео.