категорії: музика

«ҐБОБ» - відкриття нового сезону!

«ҐБОБ» - відкриття нового сезону! Розпочинаються регіональні відбори українського туру «THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS-2006». Наймасовішим та найцікавішим з них є , безумовно, Київський. 30 молодих амбіційних гуртів 30 вересня та 1 жовтня у столичному клубі «Бінго» зійдуться в боротьбі за право виступити в фіналі: «Абсент», «Ейфорія», «Абздольц», «Singleton», «Маракеш», «Гетсиманський сад», «Attitude», «Castle Ellios», «Etwas Unders», «Corridor», «Сполохъ», «Їжачки», «Planta», «Дай Мамі Поспати!!!», «Танака», «Душа Сонце», «Спільна Мова», «SCRUDG», «ЕНОЛЛА», «Кислый Камень», «27День», «Quinsberry Shot», «ЛOVE», «Мерва», «Орган», «АтмАсфера», «Батискаф», «PANDA» та «Checkpoint».

Порядок та дні виступів будуть визначені жеребкуванням, яка відбудеться перед виступом гуртів. Команди винесуть на розсуд по 2 композиції, виключно «наживо».

Переможець кожного дня гарантовано отримує місце у Національному фіналі, який відбудеться 21 жовтня в мукачевському замку «Паланок», також як і переможці інших регіональних турів та гурти, які посіли з 2-го по 6-е місце на торішньому українському фіналі. Гостями змагання у замку будуть «ТОЛ» (переможець українського фіналу-2005, 4-е місце в світі) та гурт «Kopek» з Ірландії, який виграв в 2005 році світовий фінал.
Світовий фінал (34 країни-учасниці) – 10-12 грудня, Лондон, концертний зал «Асторія». Переможець отримує 100 000 доларів США та світове турне.

Визначати кращих серед учасників Київського туру буде публіка та поважне журі, у складі якого пообіцяли бути наступні персони:

1. Євтушенко Олександр (журналіст, музичний оглядач)
2. Міла Кравчук (музичний оглядач, журналіст порталу music.com.ua)
3. Юрко Зелений (упорядник FDR-вістей)
4. Анатолій Бінковський «Nook» (редактор порталу neformat.com.ua )
5. «Птица» (журналіст, редактор журналу ХЗМ)
6. Тала (виконавчий продюсер каналу ЕНТЕР-МЬЮЗІК)
7. Архипчук Сергій (режисер фестивалю МАЗЕПА ФЕСТ)
8. Чантурія Сергій (музикант, продюсер)
9. Руслан Півень (програмний директор «Радіо Рокс, 103,6 FM» (м. Київ)
10. Таршис Борис (співак, композитор)
11. Доценко Сергій (композитор, музикант, продюсер)
12. Жданов Сергій (режисер)
13. «Зен» (музикант, головний редактор музичного порталу antipop.com.ua )
14. Прозоров (вокаліст гурту ТОЛ)
15. Олексій Волов „Баста” (редактор сайту slam.kiev.ua)
16. Вадим «Деус» (музикант, редактор музичного порталу moshpit.ru)
17. Макс Віхоть (музичний оглядач, журнал „Афіша”)
18. Віктор Придувалов (режисер)

Кожний з членів журі оцінить гурти від 1 до 20 балів. Глядачі підтримають команди своїм голосом (1 квиток = 1 бал). Переможцями назвуть групи, які отримають найбільшу суму балів. Он-лайн перебіг «GBOB`у» на gbob.com.ua