категорії: музика

Гурт «Lama» висунуто на премію MTV

LamaПопулярна українська співачка Наталя Дзеньків, яка є очільницею музичного колективу з транснаціональною назвою «Lama», потрапила до списку номінантів премії MTV Europe Music Awards — церемонії вручення європейських музичних нагород.

Це найбільша музична премія в Європі, яку іноді ще називають музичним «Оскаром», має репутацію одного з найяскравіших видовищ світового шоу-бізнесу. «MTV EMA'07» відбудеться у місті Німецькому містечку Мюнхен менш, ніж за місяць – а саме 1-го листопада.
Наталя Дзеньків: «Премія MTV завжди відрізнялась об’єктивністю та незаангажованістю. Нам надзвичайно приємно, що ми нарешті увійшли до цієї великої і потужної родини. Бути гідними її представниками завжди було завданням нашої команди».

Конкурентами «Lama» серед українських колективів у здобутті престижної премії є такі виконавці, як Гайтана, «Esthetic Education», «Океан Ельзи» та «Воплі Відоплясова». Цілком ймовірно, що фаворитом цього змагання стануть «ОЕ» та «ВВ». У своєму рішенні щодо обрання «Lama» у якості номінанта на премію, керівництво каналу MTV Ukraine керувалося такими критеріями, як присутність у радіоефірі та загальною творчою активністю артиста. Журі, що складалося із колективу каналу MTV Ukraine та запрошених спеціалістів у галузі шоу-бізнесу зазначили, що гурт «Lama», який за останній час тричі посідав першу сходинку у рейтингах радіочартів, просто не може не увійти до п’ятірки найкращих представників сучасної української музики.

Зараз Lama працює над послідовником до свого дебютного альбому «Мені так треба», який вже став в Україні золотим (було продано більше 50 тисяч примірників) і обіцяє найближчим часом потішити прихильників першим синґлом з нього.

Підтримати групу Lama та віддати свій можливо вирішальний голос можна тут: www.mtv.ua/ema.

Фото: прес-служба співачки