категорії: репортаж стаття

Horse the Band: Ми приїхали сюди заради однієї людини

теґи: Airborne Drumz, Horse The Band, Бінго, клуб "Бінго"

HorseTHE band17 червня до Києва вже втретє завітали каліфорнійські експериментатори Horse the Band, хлопці поєднують у своїй музиці хардкор та електронну 8-ми бітну музику.

До України музиканти приїхали в рамках європейського туру на підтримку свого останнього альбому «Desperate Living», свій виступ присвятили одній людині, якій саме читайте далі.

Концерту Horse the Band передував українськиq розігірів у обличчі Facepalm, Пространство Вариантов та Remorse, варто зазначити, що під час їхніх виступів добра частина відвідувачів перебувала поза межами клубу, на вулиці.

Наступним був епатажний DJ з Москви, який виступає під псевдонімом Airborne Drumz і грає брейккор. HorseTHE bandЗала розідилась у своїх поглядах, частина неймовірно відривалася під музику, інші дивилися з відкритими ротами та не могли зрозуміти, що відбувається на сцені та серед публіки.

При офіційному старті о 19.00 американські гості з’явилися на сцені лише о 22.15, до залу швидко підтягнулися люди, поки вони музиканти свої інстурменти, частина публіки, яка стояла наближче до сцени, намагалася спілкуватися з ними, а клавішник навіть отримав кілька зізнань у коханні від українських хлопців.

Розпочали з інструментальної «Heroes Die»,  яка увійшла до найновішого альбому. Майже зразу на сцені з’явився Натан Уінек (Nathan Winneke), лідер команди. Між піснями він разом з клавішником Еріком Енгестромом (Erik Engstrom) робив довгі паузи, в цей час вони HorseTHE bandпостійно сперечалися,пригадували дитячі травми та жартували. Весь виступ хлопці присвятили Денису, організатору події, майже між усіма піснями згадували його, називаючи найкращою людиною з України.

З пісень найбільші вигуки та оплески залу зустріла «Murder», вже пізніше її успіх повторювали «Sex Raptor» і «Arrive», та це не означає, що решта треків лишились непоміченими. Впроовж усього виступу у залі було не менш гаряче, аніж на сцені. Відігравши усього 13 пісень Horse the Band покинули "Бінго", але не варто засмучуватись, тепер вже точно зрозуміло, що до Києва вони повернуться знову.

 

 

Трек-лист:

HorseTHE band1.Heroes Die
2.Birdo
3.Cloudwalker
4.Desperate Living
5.The Failure Of All Things
6.Horse The Song
7.Murder
8.Shapeshift
9.Bunnies
10.Sex Raptor
11.Cutsman
12.Rape Escape
13.Arrive

Переглянути всі фото>>>

Дякуємо за надану акредитацію «Отрыву Перца».