категорії: музика

Інтернаціональна «ФлайzZzа» поєднала Польщу та Україну

ФлайзззаПольська Влодава та український Луцьк - ці два міста мали нагоду практично одночасно "гудіти" разом із "ФлайzZzою". Спочатку, гурт закрив третій день фестивалю "XVI Міжнародне поліське літо з фольклором", на який його було запрошено польською стороною. В той день з "ФлайzZzою" на одній сцені були представлені митці з Індії, Литви та Польщі. Загалом, протягом 5-ти днів цього відомого міжнародного фестивалю, ще мали виступ на сцені фестивалю представники Чилі, Білорусії та Костарики.

Заряд сонячної енергії вибухнув вже після виконання перших двох пісень "ФлайzZzи": присутні глядачі та слухачі миттю перетворилися на вмілих танцівників та танцівниць! Насидівшись під час виступу попередніх колективів, усі просто зірвалися з місць і скандуючи "Флай-за, флай-за..." перетворили амфітеатр на танцювальний майданчик!!! Півторагодинна програма та ще чотири пісні на "біс" звалили Івашку з ніг прямо на сцені та трохи підірвали голос ДжамАлки. Зате диски з "Теплом за годину" рги озлітались на УРА! До речі, організатори на афішах визначили музичну спрямованість гурту, як "джаз-фолк-реггі" - ще один доказ унікальності музичного стилю "ФлайzZzи". Адже ніхто з музичних критиків і досі не може визначити приналежність гурту до якогось конкретного музичного стилю чи напрямку (знаходяться сліди і "фанку", і "хіп-хіпу" тощо). Фото з фестивалю "XVI Міжнародне поліське літо з фольклором" шукай тут http://flyzzza.com.ua/photo/13_07_06_vlodava.html .

Через два дні по тому, відбулася очікувана презентація альбому "Тепло за годину" в рідному місті Луцьку, у клубі "Оболонь". Столики на дійство були зафрахтовані вже за тиждень!!! Тоді ж зникли переживання з приводу того, що купа прихильників гурту не завітає на презентацію, бо махне на фестивалі "Шешори" та "Тарас Бульба".

Знову танці та "… посмішки від п'яток і до серця", диски за спеціальною ціною, а ще - прем'єра наступного, другого відео кліпу гурту на пісню "Небезпечна зона", яку практично весь зал наспівував (і начитував!) разом! Незабаром кліп з'явиться в ефірі музичних телеканалів України, слідкуйте за анонсами! "Флайзівці" щиро вдячні усім полякам та українцям, які люблять гурт та його сонячну музику, так тепло зустрічають і проводжаючи, чекають зустрічі знову і знову!