категорії: музика

Космополіти з "Квадри" зняли новий кліп

Шеша 5 жовтня відбулися зйомки відео на пісню “Клуб” з альбому “COSMO”. Режисером виступив Сергій Глієвий з яким знімалась і “Азбука Морзе”. Попередня ідея використати концертні епізоди різних виступів була відкинута і з”явився клуб. У ролі самого клубу виступив 2й поверх клубу “ЗАІР”, що в м. Ірпінь біля Києва, який люб'язно надав зал зі сценою та танцмайданчиком для клубного відриву. А сам відрив не змусив себе довго чекати.


Справжнім сюрпризом процесу стали друзі вокаліста Шеши з Польщі, які мандруючи світом опинилися у Києві і одразу були використані внаслідок оригінального, якщо не сказати фрікового іміджу та стилю вбрання. А також чималої кількості етнічних перкусійних інструментів, які вони мали з собою. Все це було з радістю використано у зйомках. Кульмінацією дійства став інструмент австралійських аборигенів діджеріду, який Шеша отримав в подарунок від своїх духовних братів.

Вихід відео “Клуб” заплановано кінцем жовтня, а вже зараз розпочинається підготовка до зйомок відео на англомовну “Cosmopolition” з того ж альбому “COSMO”. Таким чином у жовтні буде відзнято відео на дві пісні з “COSMO”, після чого почнеться підготовка до запису та зйомки відео на першу композицію з майбутнього другого альбому Квадри.