категорії: музика

Кращий друг Мадонни заспівав про «Мертвого Півня»

теґи: Gogol Bordello, Євген Гудзь, Мертвий Півень

Мадонна, Євген ГудзьЄвген Гудзь, соліст американського гурту Gogol Bordello заспівав про гурт «Мертвий Півень». В останньому альбомі «Гоголя» є пісня «Suddenly...(I Miss Carpaty)», де він співає: «Чуєш, краще «Мертвий Півень», твоє ім'я, твоє ім'я».

Gogol Bordello відомий численними виступами в Сполучених Штатах, вони грають циганський панк. Гурт засновано 1999 року в Нью-Йорку українським емігрантом Євгеном Гудзем. На початку цього року Мадонна зняла фільм про Євгена Гудзя – українського емігранта. Тож, фактично першою режисерською роботою Мадонни стала стрічка про Україну. А торік Мадонна влаштувала навіть спільний виступ з Gogol Bordello.

Сам Євген Гудзь не був в Україні вже кілька років, хоча в інтерв'ю зізнається, що йому дуже подобаються українські дівчата. Коли востаннє Гудзь був в Україні, гітарист «Мертвого Півня» Роман Чайка подарував Гудзю альбом і солісту «Гоголю» ця музика так припала до душі, що він вирішив навіть заспівати про український гурт. Альбом, до якого ввійшла пісня «Suddenly...(I Miss Carpaty)» має назву «Super Taranta!» і вже встиг увійти в десятку кращих альбомів року.