категорії: музика

«Мертвий Півень» коментуватиме фінал Євро-2008

теґи: Churchill’s Pub, Dockers ABC, Gung’Ю’bazz bar, Кримінальні сонети, Майдан, Мертвий Півень, Мертвий Півень. Вибраний народом, Побєда

Мертвий ПівеньПісля світової прем’єри у Львові та концерту у Луцьку «Мертвий півень» вирушає у східні регіони Батьківщини зі своїми новими доробками: диском the best-хітів гурту «Мертвий півень. Вибраний народом» та проектом «Кримінальні сонети».

Тур фінішує у Києві з прем’єрою нового відео «Мертвого півня» на пісню «Гуцулка Ксеня», який було знято під час концерту у луцькому барі «Майдан» 24 травня цього року. Зважаючи на те, що концерти туру збігаються в датах з матчами чемпіонату Європи з футболу, «Мертвий півень» урочисто обіцяє під час концертів оголошувати рахунок кожного матчу. А в Києві фанів очікує подвійна забава: фінальний концерт туру разом з фінальним матчем Євро-2008. Місько Барбара та Роман Чайка – коментатори матчу. Для особливо запеклих та азартних фанів – футбольний тоталізатор: тим, хто вгадає переможця і рахунок, в подарунок – футболки з символікою та автографами «мертвих півнів».

20 червня (п’ятниця), 20.00 – Харків, Churchill’s Pub (вул.Дарвіна 9) 21 червня (субота), 19.00 – Дніпропетровськ, Палац дітей та юнацтва (наб. Перемоги, 5)

22 червня (неділя), 19.00 – Одеса, арт-кафе Побєда (Гречеська, 25)

24 червня (вівторок), 20.00 – Донецьк, Gung’Ю’bazz bar (б. Шевченка, 3).

29 червня (неділя) 20.00 – Київ, Docker’s ABC (Хрещатик, Пасаж). Безпрецедентна музично-футбольна забава: концерт + перегляд футбольного матчу, а також презентація нового відео від «Мертвого півня»!